Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Park Zwanenberg fase 3 - Oss

Fase 3 bestaat uit 26 woningen in diverse prijsklassen.

– Type Jasmijn: twee-onder-een-kapwoning
Een bijzondere twee-onder-een-kapwoning! Deze zeer grote woningen bieden met gemak onderdak aan een groter gezin. Bij deze woningen is de mogelijkheid om te kiezen voor een ruime zij-uitbouw. De woning wordt hiermee bijna 10 meter breed!

– Type Kamille: vrijstaande woning
Slechts drie woningen van het type Kamille. Deze zeer grote vrijstaande woningen bieden met gemak onderdak aan een groter gezin. Bij deze woningen is de mogelijkheid om te kiezen voor een ruime zij-uitbouw. De woning wordt hiermee bijna 10 meter breed!

– Type Klaver: rij- en hoekwoning
De 5 tussenwoningen van het type Klaver zijn mooie starterswoningen. De woningen hebben een traditionele indeling met een open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een loopdeur naar de achtertuin (uitbreidingsoptie uitbouw 1,20 of 2,40 meter).

Type Klaver L: rij- en hoekwoning
Deze ruime woningen zijn ideale gezinswoningen en bieden alle ruimte om te leven. Ze hebben een woonoppervlakte van maar liefst circa 126 m². De woningen hebben een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met loopdeur naar de achtertuin gelegen op het zuidwesten.

– Type Klaver XL: rij- en hoekwoning
Grenzend aan het park liggen deze 6 woningen met een zee van ruimte van het woningtype Klaver XL. Loop via de ruime entreehal de woonkamer in en ontdek dat dit royale herenhuis van bijna 6 meter breed echt groot is.
Op zoek naar nog meer ruimte? Optioneel kun je kiezen voor een uitbouw van 1,2o of 2,40 meter.

Type Mimosa: halfvrijstaande woning
– Loop via de ruime entreehal de leefkeuken in en ontdek dat dit royale huis echt groot is! Een mooie bonus is de standaard zij-uitbouw dit maakt het direct tot een bijzondere woning! De woonkamer is maar liefst bijna 8,5 meter breed.

-Type Lavendel: semi-bungalow
Deze geschakelde woningen met hun speelse indeling liggen op de hoeken van het plan. Bij alle woningen kun je kiezen voor een bad- en slaapkamer op de begane grond. Flexibel in te delen voor nu en in de toekomst!
De semi-bungalows hebben een bijzondere architectuur door de ronde gevel. Dit zorgt voor een sfeervolle woonkamer.

Alle informatie is online te vinden op www.parkzwanenberg.nl