Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Piekenhoef – Bospark - Berghem

Dat is de Piekenhoef. Een groene woonomgeving met een gezellige, dorpse sfeer. Wie kiest voor de Piekenhoef, kiest voor een toekomst in een groene omgeving. Wonen in een ruim opgezette wijk die met aandacht voor de natuur is ingericht. Zo is er een centraal gelegen bospark, twee buurtparken en de groene wadi’s. Kinderen kunnen hun energie kwijt op één van de vele mooie speelplaatsen. En iedereen geniet van de prachtige natuur van Herperduin in de Maashorst. Waar je zomaar oog in oog kan komen te staan met Schotse Hooglanders en Exmoor pony’s.

Voor voorzieningen zoals een school, kinderdagopvang, buitenschoolse opvang en fitnesscentrum hoef je de wijk niet uit. Binnen Berghem vind je verschillende supermarkten, leuke winkels en zelfs een hotel. En via de goede ontsluitingswegen ben je zo op de snelwegen A50 en A59.

In de Piekenhoef heb je nog de ruimte. Je woont er midden in het groen en voor wie dat nog niet genoeg is: het bos ligt in de achtertuin. Dat wil niet zeggen dat je ver weg hoeft voor voorzieningen zoals scholen, dierenarts of sportcentra. Die zijn gewoon in de wijk te vinden.

In het dorp Berghem kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen waarbij je kunt kiezen uit verschillende supermarkten. Ook zijn er faciliteiten zoals een dorpshuis, gezondheidscentrum, bibliotheek, cafetaria, snackbar en hotel. In de gemeente Oss vind je prima mogelijkheden in het voortgezet onderwijs. Je kunt er gezellig winkelen, even borrelen of een hapje eten. Denk voor een uitje ook eens aan theater De Lievekamp, cultuurpodium De Groene Engel, filmhuis Utopolis of museum Jan Cunen. Vanuit de Piekenhoef rijd je zo de autosnelwegen A50 en A59 op. En in Oss pak je gemakkelijk de trein naar ’s-Hertogenbosch, Nijmegen of verder het land in. Er zijn ook prima busverbindingen met de omliggende kernen.