Thuis in de regio met Nathalie

“Op een warme zomerdag lijkt het hier net Zuid-Europa”

Thuis in de regio. Wat betekent dat eigenlijk? In ieder geval dat we weten wat er leeft en begrijpen wat wonen en leven hier zo prettig maakt. Deze keer neemt directiesecretaresse Nathalie van den Berg je mee naar haar favoriete plek in de regio.

 

 

Waar worden onze medewerkers nou echt blij van? Daarover laten we ze in deze nieuwe rubriek aan het woord. Aan Olaf Zonnenberg de eer om het spits af te bijten. Een schot in de roos, want onze makelaar bestaande bouw beleeft de laatste tijd heel wat geluksmomenten…

Nathalie van den Berg”We zijn hier in Oss helemaal tevreden. Onze vrienden uit Nieuw-Vennep komen hier zelfs vaak winkelen. Dat zegt genoeg!”

Vakantiegevoel

De meeste mensen in Oss kennen de watertafel bij de ijskiosk wel. Bij warm weer spelen kinderen hier met de waterstralen en spetteren ze vrolijk in het rond. Zeker toen haar eigen kinderen dat nog deden, zat Nathalie er graag. Het liefste op de plek waar je uitkijkt op de gezelligheid en drukte van de Peperstraat.

“Ze hadden daar altijd zóveel plezier”, benadrukt ze. “Als het warm is en de waterstralen staan aan, zijn er altijd kinderen mee in de weer. Op blote voeten, in badkleding of in hun gewone kleding: dat maakt eigenlijk niks uit. En wat is dan het allerleukste? Drijf- en drijfnat worden. Mijn zoon Gijs kon er ook wat van. Ik weet nog dat ik een keer kleren bij de WE moest kopen, omdat hij zó nat was dat ik hem echt niet mee naar huis kon nemen. Zo’n supermiddag sloten we dan vaak af met een lekker ijsje. Echt perfect.”

Shoppen

En als je dan toch in het centrum bent, kun je er meteen al je boodschappen doen. Nathalie: “Het Osse centrum heeft gewoon alles: we kunnen hier onze kleding, schoenen en tassen halen, maar ook onze dagelijkse boodschappen, leuke snuisterijen en tal van lekkernijen. We zijn hier in Oss helemaal tevreden. Onze vrienden uit Nieuw-Vennep komen hier zelfs vaak winkelen. Dat zegt genoeg!”