Vacature – ‘Bordenman’/klusjesman (of -vrouw natuurlijk)

Ben jij onze nieuwe bordenman (of -vrouw)?

Hou je van vrijheid, maak je graag je eigen planning en heb je een sociaal karakter? En ben je ook nog eens handig? Dan ben jij misschien wel de perfecte opvolger van Jan, onze ‘Bordenman’.

Wij zoeken:

‘Bordenman’/klusjesman (of -vrouw natuurlijk)

4 à 5 dagen per week, een paar uur per dag

We zoeken een handige actieveling voor het plaatsen en ophalen van onze te koop-/verkocht-borden. Ook doe je andere kleine klusjes. Denk aan het vervangen van lampen, het aanbrengen van naambordjes en het plaatsen van nieuwe cilindersloten.

De functie van ‘bordenman’ is ideaal voor als je bijvoorbeeld na je pensionering nog actief wilt blijven en daarnaast zoekt naar een mooie bijverdienste.

Veel vrijheid
Je werktijden? Die bepaal je zelf. Zo lang we maar 4 à 5 dagen per week op je kunnen rekenen, een paar uurtjes per dag. En hebben we je een keer op zaterdag nodig? Dan is dat voor jou geen probleem (altijd in overleg uiteraard).

Gezellige collega’s

Je komt terecht in een professioneel, maar gezellig team van zo’n 30 medewerkers. Veel van hen zien hun collega’s als ‘tweede familie’. We werken namelijk hard, maar lachen ook graag en staan altijd voor elkaar klaar.

Laat je van je horen?

Ben je enthousiast en flexibel? En heb je interesse in de functie van bordenman of -vrouw? Stuur dan een bericht aan Nathalie van den Berg, Kruisstraat 21, 5341 HA Oss. E-mail: n.berg@krabben.nl. Bel je liever? Geen probleem. Je kunt haar bereiken op 0412 – 632 928.

Weten hoe het je voorganger is vergaan? Lees hier het verhaal van Jan de Bordenman.