Commercieel
medewerker

Vanaf 28 uur  |   locatie Oss
De functie

Als vrolijke en stressbestendige frontoffice-medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van ons kantoor mét een grote verantwoordelijkheid: jij bent namelijk letterlijk de eerste indruk die een klant van ons kantoor krijgt.
Je bent commercieel en staat de relaties vriendelijk te woord, zowel aan de telefoon als bij het ontvangst aan de receptie. Samen met je collega informeer je relaties over ons woningaanbod en verdere dienstenpakket. Tevens plan je afspraken zoals verkoopbezichtigingen, hypotheekgesprekken en vrijblijvende waardebepalingen.

Wie ben jij?

Communicatie en klantencontact zijn in onze branche belangrijk. Daarom ben je commercieel, vriendelijk, communicatief vaardig en beweeg je gemakkelijk in (grotere) groepen. Je hebt uitstraling en bent in staat om een boodschap helder en begrijpelijk over te brengen.

Heel belangrijk is de wil om het écht goed te doen, om een goed overzicht te kunnen houden, stressbestendig te zijn, geen 9-5 mentaliteit te hebben, prioriteiten te kunnen stellen en flexibel te zijn. Een goede beheersing van de Nederlandse taal en Word en Excel is een pré. Daarnaast is het fijn als je Engels en eventueel Duits spreekt.

Wat bieden wij jou?

• Een enthousiast team, om samen het verschil mee te maken
• Beloning op basis van kennis, ervaring en opleiding
• Gunstige pensioenregeling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
• Gezellige teamactiviteiten door het jaar heen

Reageren?

E-mail: n.berg@krabben.nl

Van een bedrijfsweekend tot Pruuven; volop gezelligheid!