Van der Krabben voor de Voedselbank Oss

De komende 6 weken, t/m 30 juni, zullen wij ons inzetten voor de Voedselbank Oss en omstreken. Benieuwd waarom en hoe we dat doen? Lees het hier!

De Maasdijk Marathon

Zaterdag 16 juni is een dag waarop er diverse evenementen plaatsvinden in onze stad. Zo vindt er die dag de Maasdijk Marathon plaats. Als trotse event partner dragen we hier graag ons steentje aan bij. En natuurlijk zou Van der Krabben, Van der Krabben niet zijn als we de sportieve handschoen niet zouden oppakken. Er zijn ook een hoop collega’s die deze dag verschillende afstanden trotseren, van 10 km wandelen tot het hardlopen van de halve marathon.

Global Goals Oss

Op diezelfde dag vindt er in Oss het Global Goals evenement plaats. Global Goals zijn zeventien doelen die wereldwijd zijn opgesteld om de wereld te verbeteren voor 2030. Deze dag wordt er door het hele centrum aandacht gevraagd voor deze zeventien ‘goals’.

Één van deze doelen is het doel: ‘geen honger’. Een mooi uitgangspunt, en volgens Van der Krabben de perfecte gelegenheid om deze initiatieven aan elkaar te koppelen.

Wat gaan we doen?

Van der Krabben gaat lopen voor de Voedselbank Oss, om zo mee te helpen aan het ‘geen honger-doel’ van Global Goals. ‘Global’ maar we houden het graag lokaal als kenner van onze regio. Er zijn in totaal 14 personen die vanuit Van der Krabben zullen gaan hardlopen en wandelen tijdens de Maasdijk Marathon. Het gaat hier om collega’s, maar ook familie van collega’s. Een mooie groep mensen, en daarom wilde wij zowel onze collega’s als de voedselbank een steuntje in de rug geven om tijdens de Maasdijk een mooie prestatie neer te zetten. Daarom geven wij voor elke gelopen kilometer €7,50 voor de voedselbank.

Benieuwd naar de motivatie van onze medewerkers? Lees ze hier:
Helma
Nathalie
Wesley
Harm

Maar dat is nog niet alles. Voor elke woning die we in de verkoop nemen in de aankomende zes weken zullen we een bedrag van €25,- schenken aan de Voedselbank Oss.

Op naar een lokale gemeenschap zonder honger. Van der Krabben, voor de Voedselbank!