"Stel jezelf vragen als: "Zie ik mezelf hier, met eventueel de mensen om mij heen, gelukkig worden?"Ralph Timmermans

Vijf vragen aan…Ralph Timmermans

In de rubriek ‘Vijf vragen aan..’ vragen we elke keer een medewerker van Van der Krabben de hemd van het lijf. Deze maand: Ralph Timmermans, Register makelaar – taxateur wonen/MKB bij Van der Krabben.

RalphWanneer je een huis voor het eerst ziet en binnentreedt, gaat het ten eerste om gevoel. Het huis moet in feite passen als een warme jas. Stel jezelf vragen als: “Zie ik mezelf hier, met eventueel de mensen om mij heen, gelukkig worden?
Ralph TimmermansJe kunt je vrijblijvend inschrijven in ons zoeksysteem. Wanneer je in het zoeksysteem wilt worden opgenomen denkt Ria actief met je mee. Kosteloos helpen we mee zoeken naar een voor jou geschikte woning.

“Hoe zit het eigenlijk met dat “beroemde” zoeksysteem van je collega Ria? Hoe werkt dit precies, en word ik hierin opgenomen als ik de Open Huizen Dag bezocht heb?”

“Jazeker, je kunt je vrijblijvend inschrijven in ons zoeksysteem. Wanneer je in het zoeksysteem wilt worden opgenomen denkt Ria actief met je mee. Kosteloos helpen we mee zoeken naar een voor jou geschikte woning. Wanneer je je inschrijft neemt Ria (telefonisch) al je woonwensen door, en gaan we op zoek naar jouw nieuwe plekje. Wanneer je de Open Huizen Dag bezoekt, is een inschrijving in dit zoeksysteem mogelijk en kunnen we dan ook gemakkelijk in contact blijven. Zo blijf je op de hoogte van ons nieuwste aanbod! Heb je geen woning bezocht maar wil je toch opgenomen worden in ons zoekersbestand, dan kun je altijd contact opnemen met Ria via 0412- 632928 of R.nijk@krabben.nl. 

Ook verhuisplannen, of gewoon benieuwd? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen tijdens de Open Huizen Dag op zaterdag 7 april 2018 van 11:00 tot 15:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Benieuwd welke huizen meedoen? Houd onze website dan goed in de gaten!

We hopen op mooi weer, en jou te zien op zaterdag 7 april!