Berti van Wanrooij: terug van weggeweest

Na een korte uitstap naar de transportsector is Berti van Wanrooij weer terug bij ons makelaarskantoor in Uden. Tijd voor een hernieuwde kennismaking met de kandidaat-registermakelaar: “Ik miste het contact met de klanten.”  

 

Berti van WanrooijHet is fijn als ik mijn klanten het gevoel kan geven dat ze in goede handen te zijn.

Je bent een maand of zeven weggeweest. Wat heb je in die tijd gedaan?

“Ik heb gewerkt als planner in de transportsector. Leuk werk, maar ik miste de makelaardij wel. Toen mijn zus haar huis verkocht, trof ik Jeffrey Gremmen, mijn oud-collega van ons makelaarskantoor in Uden.  We raakten aan de praat en hij vroeg of ik het werk miste. Daarna was mijn terugkeer snel geregeld.”

En… miste je het werk bij ons inderdaad?

“Jazeker, vooral het contact met de klanten. Een huis is toch één van de grootste aankopen van je leven. Meestal zijn kopers erg enthousiast als ze een huis kopen; ik miste de positieve vibe die dat met zich meebrengt. Je treft bovendien mensen in allerlei soorten en maten. Ook al draait het steeds weer om de koop of verkoop van een huis, door de mensen is het tóch elke keer weer anders. Het is fijn als ik mijn klanten het gevoel kan geven dat ze in goede handen te zijn. Ik weet nog goed: geen dag is hier hetzelfde. Superfijn dus om weer terug te zijn.”

Heb je overwogen om bij een andere makelaar aan de slag te gaan?

“Geen moment. De bal kwam ook pas aan het rollen toen ik Jeffrey sprak, een toevalstreffer dus. Ik heb hier altijd heel fijn gewerkt, dus ik heb eerlijk gezegd niet eens aan een andere makelaar in regio Uden en omgeving gedacht. Van der Krabben Uden heeft een hecht team. Ik weet hoe leuk het werk hier is.”

Hoe voelde je terugkomst?

“Ik voelde me meteen heel welkom. De start was warm en vertrouwd. Het is ook fijn om weer als makelaar in Uden te werken: ik ken hier veel mensen en heb het sociale aspect van het makelen altijd erg leuk gevonden. Vanwege de tijdsdruk kan het kopen en verkopen van een huis stressvol zijn, maar daar hou ik wel van. Ik heb in het verleden op hoog niveau getennist, dus competitie is me niet vreemd. Die druk houdt het werk juist superleuk.”

Nog plannen voor de toekomst?

“Jazeker, ik ben van plan om mijn Register makelaar – taxateur Wonen opleiding af te ronden. Verder is er op woninggebied genoeg te doen: er wordt ontzettend veel gebouwd rondom regio Uden en Oss. Door al die verhuisbewegingen zal de bedrijvigheid bij ons toenemen. Laat maar komen!”