(Voor)uitkijken naar 2021 – onze kerstwens

2020: Wat een jaar

Zo’n veelbelovend jaar, maar wat pakte het anders uit. We leven mee met allen die zijn getroffen en (nog altijd) ziek of herstellende zijn of dierbaren hebben verloren.

Wat we ons meer dan ooit realiseren is hoe belangrijk thuis is, de plek waar we leven en nu ook vaak werken en leren.

Het heeft de woningmarkt sterk beïnvloed, het was bij ons het hele jaar door ‘all hands on deck’. Binnen die hectiek creëerden wij voor iedereen een veilige omgeving waarin het huis gevonden kon worden dat werd gezocht, waar je je omsloten voelt door warmte.

Onze kerstwens

Maar de échte warmte komt vanuit onszelf. Laten we die, zeker in dit jaar, gebruiken om niet alleen onze naasten, maar ook de mensen die het nu zo nodig hebben, te helpen waar mogelijk.

Daarom schenkt ons kantoor in Uden De Helpende Handjes Minima Uden enkele tientallen kerstpakketten voor de minima in de regio, zodat ook zij in deze lastige tijd even kunnen genieten.

Kijk tijdens de feestdagen nog wat meer naar elkaar om en laten we samen met vertrouwen 2021 instappen. Wij wensen iedereen fijne dagen in kleine(re) kring, een ontspannen nieuw jaar en blijf vooral gezond!