Zeeland

Brand 54C

€ 325.000,- k.k.
Favoriet
Woning: 50 m2
Perceel: 567 m2
Slaapkamers: 5
Bouwjaar: 1940

Over deze woning

Karakteristieke schuurwoning met de unieke kans om jouw droomwoning te creƫren! Deze fraaie woning met rieten dak en authentieke elementen staat letterlijk in de startblokken om weer opgebouwd te worden. Slopen is niet aan de orde, je kunt direct aan de slag met het realiseren van al je woonwensen. Je woont hier aan de rand van Zeeland, precies daar waar het buitengebied begint. Het grote voordeel van deze locatie is dat je volop kunt genieten van het vrije en groene uitzicht dat het buitengebied te bieden heeft terwijl de faciliteiten van het centrum binnen handbereik liggen. De supermarkt, horecagelegenheden en overige winkels bereik je gemakkelijk binnen enkele minuten met de fiets. Deze woning beschikt over een royale oprit met ruimte voor meerdere (motor)voertuigen.

De buitenkant van deze woning trekt de aandacht, maar eenmaal binnen zijn de mogelijkheden eindeloos en word je niet alleen verrast door de ruimte, maar ook door de hoogte. De authentieke houten balken geven deze woning een zeer unieke sfeer. De woning is aangekleed met vides, wat de indeling speels maakt. De achtertuin is voldoende groot en biedt, net zoals de woning, ruimte voor eigen invulling.

Voor het verder afbouwen van deze woning is het aanvragen van een bouwvergunning niet meer nodig. Er is een definitief ontwerp van een architect, constructieberekeningen zijn gemaakt en de leges aan de gemeente zijn betaald. De woning is dus direct naar eigen inzicht verder af te bouwen! Indien u meer informatie wenst over het reeds bestaande bouwplan, neem dan contact op met de verkopende makelaar.

De genoemde woonoppervlakte is gebaseerd op het goedgekeurde bouwplan.

PLUSPUNTEN

- Karakteristieke twee-onder-een-kapwoning met rieten dak en authentieke elementen.

- De woning staat als een huis, de rest kan volledig naar eigen wens ingevuld worden. Dit is de ideale plek om jouw droomwoning te realiseren!

- Gelegen aan de rand van het dorp wat maakt dat je geniet van het vrije en groene uitzicht dat het buitengebied te bieden heeft maar tevens alle faciliteiten van het centrum binnen handbereik hebt.

- Royale oprit met plek voor meerdere (motor)voertuigen.

- Deze woning is ontzettend ruim en hoog. De authentieke houten balken in de nok van het dak geven deze ruimte een unieke sfeer.

- De vides zorgen voor een speelse indeling van de verschillende ruimtes.

- Achtertuin met ruimte voor eigen invulling.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 325.000,- k.k.
Status: Verkocht
Aanvaarding: In overleg
Bouw
type-object: Woonhuis
Type: Twee onder een kapwoning
Soort: Woonboerderij
Bouwjaar: 1940
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte: 50 m2
Perceeloppervlakte: 567 m2
Inhoud: 957 m3
Indeling
Kamers: 6
Slaapkamers: 5
Buitenruimte
Tuintypen: Achtertuin
Hoofdtuin: Achtertuin
Ligging: Noord
Achteringang: Nee
Lengte: 1000 m
Breedte: 1400 m
Oppervlakte: 140 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Op eigen terrein
Soorten: Geen garage

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik deze woning betalen?
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens