Berghem

Burgemeester van Erpstraat 16

€ 1.062,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 85 m2

Over dit pand

Dit is het ideale bedrijfsgebouw voor wie representatieve en goed geoutilleerde ruimte zoekt. Het moderne karakter zorgt ervoor dat de verschillende royale ruimtes meteen in gebruik kunnen worden genomen. Waarbij een verdere verdeling van de kantoren en de kantoortuin natuurlijk tot de mogelijkheden behoort.

De effectieve mogelijkheden van de verschillende werkruimtes wordt aangevuld met een ontvangsthal met wachtruimte, balkon, keuken, serverruimte, installatieruimte, archiefkast en sanitair. Ook is het gebouw uitgevoerd met alle moderne facilitaire voorzieningen zoals airco en data-aansluitingen. Daarmee kan het gebouw direct in gebruik kan worden genomen.

De ligging aan de doorgaande weg van Berghem maakt de locatie goed bereikbaar. De snelwegen richting Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven zijn op zes minuten rijafstand. En parkeren kan gemakkelijk op het afgesloten eigen terrein voor de deur. Verder is de dorpskern met twee supermarkten en verschillende winkels op loopafstand.


Kenmerken

+ We verhuren op dit moment zo'n 85 m2 van dit kantoorgebouw. Zie hiervoor de gele kadering op de plattegrond. We verhuren deze ruimtes alleen in zijn geheel, een aparte kantoorruimte huren is dus niet mogelijk.

+ Parkeren op eigen terrein voor de deur. Dit terrein is afgesloten met een elektrische hekwerkpoort. Parkeerplaatsen voor de deur buiten het hek behoren ook tot het gehuurde. Langs de doorgaande weg zijn eveneens parkeerplaatsen beschikbaar.

+ Locatie naast andere bedrijven. Ook aan overkant van straat zijn bedrijven gevestigd.

+ Via centrale toegangsdeur naar centrale entree met balieloket. Aansluitende hal met meterkast geeft toegang tot het gedeelte met kantoren op begane grond.

+ Kantoortuin.

+ Toiletruimtes met dames- en herentoilet op begane grond.

+ Keuken op de begane grond bevat keukenblok met koelkast, magnetron en vaatwasser.

+ Voorzien van uitgebreide elektra- en data-aansluitingen, airco, centrale verwarming en systeemplafonds met armaturen.

+ Volledig geïsoleerd en dubbel glas.

+ Huurprijs n.o.t.k.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.062,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 85 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op eigen terrein voor de deur. Dit terrein is afgesloten met een elektrische hekwerkpoort. Langs de doorgaande weg zijn eveneens parkeerplaatsen beschikbaar.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken