Berghem

Burgemeester van Erpstraat 16

€ 2.550,00 / mnd.
Favoriet

Over dit pand

Dit is het ideale bedrijfsgebouw voor wie representatieve en goed geoutilleerde ruimte zoekt. Het moderne karakter zorgt ervoor dat de verschillende royale ruimtes meteen in gebruik kunnen worden genomen. Waarbij een verdere verdeling van de kantoren en de kantoortuin natuurlijk tot de mogelijkheden behoort.

De effectieve mogelijkheden van de verschillende werkruimtes wordt aangevuld met een ontvangsthal met wachtruimte, balkon, keuken, serverruimte, installatieruimte, archiefkast en sanitair. Ook is het gebouw uitgevoerd met alle moderne facilitaire voorzieningen zoals airco en data-aansluitingen. Daarmee kan het gebouw direct in gebruik kan worden genomen.

De ligging aan de doorgaande weg van Berghem maakt de locatie goed bereikbaar. De snelwegen richting Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven zijn op zes minuten rijafstand. En parkeren kan gemakkelijk op het afgesloten eigen terrein voor de deur. Verder is de dorpskern met twee supermarkten en verschillende winkels op loopafstand.

Kenmerken

+ Parkeren op eigen terrein voor de deur. Dit terrein is afgesloten met een elektrische hekwerkpoort. Parkeerplaatsen voor de deur buiten het hek behoren ook tot het gehuurde. Langs de doorgaande weg zijn eveneens parkeerplaatsen beschikbaar.

+ Locatie naast andere bedrijven. Ook aan overkant van straat zijn bedrijven gevestigd.

+ Via centrale toegangsdeur naar centrale entree met balieloket. Aansluitende hal met meterkast geeft toegang tot het gedeelte met kantoren op begane grond. Trap naar eerste verdieping.

+ Kantoortuin, zes afzonderlijke kantoren en spreekkamer op begane grond. Verder zijn er vier aparte kantoorruimtes op de verdieping.

+ Toiletruimtes met dames- en herentoilet op begane grond en verdieping.

+ Keuken op de begane grond bevat keukenblok met koelkast, magnetron en vaatwasser.

+ Diverse bergingen en kastruimtes op begane grond en verdieping.

+ Voorzien van uitgebreide elektra- en data-aansluitingen, airco, centrale verwarming en systeemplafonds met armaturen.

+ Volledig geïsoleerd en dubbel glas.

+ In overleg is het object ook gedeeltelijk te huur. Mocht u hier interesse in hebben graag contact opnemen met kantoor.
Gedeeltelijk houdt in dat de begane grond links apart verhuurd kan worden of begane grond rechts mét verdieping.

Oppervlakten
BG Rechts - 190 m2
1e verdieping - 143 m2
Totaal - 333 m2

BG Links - 248 m2

Totaal 581 m2.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.550,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Woonoppervlakte: 581 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op eigen terrein voor de deur. Dit terrein is afgesloten met een elektrische hekwerkpoort. Langs de doorgaande weg zijn eveneens parkeerplaatsen beschikbaar.

Interesse?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de toewijzingscriteria? We helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens