Oss

Frankenweg 2K

€ 1.500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 155 m2
Perceel: 528 m2

Over dit pand

Ontdek onze ruime winkelruimte van ongeveer 155 m² met afsluitbaar buitenterrein, gelegen op een uitstekende locatie langs de toegangsweg naar de woonboulevard in de gemeente Oss.

De ligging aan de toegangsweg zorgt voor maximale zichtbaarheid en toegankelijkheid. Dit betekent dat uw bedrijf gemakkelijk te vinden is voor potentiële klanten en eenvoudig toegang hebben tot uw vestiging. De vrijwel voortdurende stroom van passerende mensen biedt een uitstekende gelegenheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en klanten naar uw locatie te trekken.

Bovendien trekt de aanwezigheid van bekende retailers zoals Praxis, Beter Bed en Keuken Concurrent een breed scala aan bezoekers aan. Dit vergroot niet alleen uw zichtbaarheid, maar klanten die deze winkels bezoeken, kunnen eenvoudig worden verleid om uw bedrijf te ontdekken. Bovendien is het een voordeel dat de woonboulevard zeven dagen per week geopend is, waardoor u de kans heeft om uw bedrijf dagelijks te runnen.

Deze bedrijfsruimte biedt diverse ruimtes die u kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften. U kunt hier moeiteloos een kantoor inrichten, ruimte voor opslag creëren en zelfs een aantrekkelijke winkelruimte realiseren, allemaal onder één dak.

Deze winkelruimte is ideaal voor uw onderneming, met handige voorzieningen zoals een pantry, zodat u uw medewerkers en klanten kunt voorzien van de nodige faciliteiten voor een comfortabel winkelbezoek. Bovendien is er ook een toilet aanwezig.

Oppervlakte:
+ Winkelruimte: ca. 155 m2.
+ Buitenterrein: ca. 200 m2.

Kenmerken

+ De nabijheid van de opritten van de A50 en A59 zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, waardoor uw zakelijke relaties en klanten gemakkelijk toegang hebben tot uw bedrijf. Bovendien ligt het stadscentrum op korte afstand en biedt deze winkelruimte directe toegang tot de weg van de toekomst.

+ Voor extra comfort en gemak zijn er een pantry en een toiletruimte beschikbaar binnen de bedrijfsruimte.

+ Ruime parkeergelegenheid is direct beschikbaar, zodat u en uw klanten zonder zorgen kunnen parkeren.

+ Dit pand bevindt zich op een uitstekende locatie aan de toegangsweg naar de woonboulevard, welke 7 dagen per week geopend is. Op deze locatie vindt u onder andere Praxis, Beter Bed en Keuken Concurrent.

+ Het voorterrein is voorzien van de mogelijkheid om afgesloten te worden, waardoor u volledige controle heeft over de toegang tot het terrein.

+ Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.1 toegestaan op deze locatie. Indien gewenst, kunt u het bestemmingsplan bij ons op kantoor opvragen voor meer gedetailleerde informatie.

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe locatie voor uw winkel, showroom, of een ander zakelijk doel, deze winkelruimte biedt u de ruimte en gemakken die u nodig heeft. Wil je meer informatie over deze winkelruimte? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Aanvaarding
In nader overleg?

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.500,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 155 m2
Perceeloppervlakte: 528 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op de nabijgelegen woonboulevard, zodat uw klanten gemakkelijk kunnen parkeren.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken