Nieuw in Reek: bedrijfshallen in jaren dertig-stijl

Zakelijk Verhaal
AUGUSTUS 2023

Reek is na de zomer een fraai stukje bedrijventerrein rijker. Aan de Radmakerstraat realiseert Aannemersbedrijf Dave van Schijndel zes bedrijfshallen, die vrijwel allemaal al een nieuwe bewoner hebben. Met dank aan onze bedrijfsmakelaar Onno Ernst.

Onno, hoe ziet de Radmakerstraat eruit na de zomer?

“Er worden nu zes schitterende bedrijfshallen neergezet. De opdrachtgever wilde duidelijk geen hallen uit de grond stampen; hij koos voor nieuwbouw in een fraaie jaren dertig-stijl. Raampartijen met verschillende kleine vlakken, metselwerk in de voorgevel… Het ziet er echt mooi uit.”

Wat voor ondernemers vinden er onderdak?

“De hallen hebben een gemiddelde oppervlakte van 140 vierkante meter, verdeeld over een productie- of opslagruimte op de begane grond, en kantoorruimte op de eerste verdieping. De hallen zijn uitstekend geschikt voor ondernemers in de maakindustrie, zoals een vloerenspecialist of een klusbedrijf. Ook een webshop met opslag en kantoorruimte zou er prima passen.”

“Zoeken naar mogelijkheden en kansen verzilveren”

Is kopen eigenlijk de enige optie?

“Bij Van der Krabben sluiten we als het even kan niemand uit. Dus heeft iemand oren naar een huurconstructie? Dan horen we dat graag. Sterker nog: de grootste hal van ruim 200 vierkante meter, een van de hoekpanden, komt sowieso voor verhuur in aanmerking.”

In iets breder perspectief: waar kom je als ondernemer terecht?

“Het bedrijventerrein ligt aan de Rijksweg, aan de rand van het buitengebied. Het is volop in ontwikkeling, waarbij een duidelijke focus ligt op ondernemers die een combinatie zoeken van wonen en werken. Een mooi gebied met veel potentie!”