Geen woning
maar een thuis

Een appartement, een hoekhuis of een riante villa. Woningen zijn er in alle soorten en maten. En tegen allerlei voorwaarden bovendien. Maar de belangrijkste vraag is: waar vind je jouw thuis?

In ons werkgebied doen zich dagelijks nieuwe woonkansen voor. Zoals dat ruime appartement op die mooie locatie in het centrum. Of die gerenoveerde boerderij in dat dorpje aan de dijk. Hieronder vind je een overzicht van het actuele aanbod van huurwoningen en koophuizen in Uden, Oss en daarbuiten.  We horen graag welke kans jij wil verzilveren.

Laat je ons liever een woning voor je zoeken? Of wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van het laatste aanbod? Dat kan! Laat hier je gegevens achter. 

Huur

Wil of kun je geen woning kopen? Dan is huren een uitstekend alternatief. In ons werkgebied hebben we een zeer ruim en divers aanbod van huurhuizen en -appartementen. Zie je jezelf al in een van die woningen wonen? Laat het ons dan snel weten. Onze specialisten staan te popelen om je te helpen.

Meer over huren

Onze makelaars

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Ralph Timmermans (RM-RT)

Ralph Timmermans (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Partner)

Olaf Zonnenberg

Olaf Zonnenberg

Adviseur wonen

Wesley van Vlijmen

Wesley van Vlijmen

Adviseur wonen

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Dave de Jongh (RM-RT)

Dave de Jongh (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Partner)

Tim Otten (K-RMT)

Tim Otten (K-RMT)

Makelaar wonen

Berti van Wanrooij (K-RMT)

Berti van Wanrooij (K-RMT)

Makelaar wonen

Taxatie

Taxeren is typisch zo’n dienst die veel makelaars ‘erbij’ doen. Soms gaat dat goed, maar vergis je niet: er komt ontzettend veel specialistische kennis bij kijken.

Daarom investeren we op dit vlak gericht in ons team. Onze taxateurs doen niets anders dan taxeren en weten dus precies hoe de hazen lopen. Met als resultaat voor ons: focus en expertise. En voor jou: de snelste hulp en de juiste waardering.

Meer over taxeren

 
 

Vind mijn droomhuis

Op zoek naar je allereerste huis, of klaar voor een vervolgstap? We helpen je graag! Je kunt bij ons terecht voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

En zit er tussen het aanbod niet helemaal bij wat je zoekt dan denken we actief met je mee wanneer jij je vrijblijvend inschrijft in ons zoekerssysteem.

Zoek mijn woning

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens