Op weg naar jouw zakelijk thuis

Zoek je een zakelijk thuis voor je bedrijf? Of een huurder of koper voor je zakelijk vastgoed? Dan verdient dat tijd, aandacht en expertise. Doordat wij als bedrijfsmakelaar in Oss, Uden en omgeving de markt kennen als onze broekzak, weten we waar de kansen liggen – en hoe we die verzilveren.

Zakelijk vastgoed is veel meer dan het bemiddelen in vierkante meters en parkeerplaatsen. Een bedrijfsruimte moet namelijk vooral een plek zijn waar iedere gebruiker zich op zijn gemak voelt en optimaal kan werken. Oftewel: een zakelijk thuis.

Bij een zakelijk thuis hoort uiteraard een passende financiering. Het vinden van die financiering is bij uitstek ons speelveld, waarin we nadrukkelijk verder kijken dan het aanbod van de banken. We gaan voor jou op zoek in ons netwerk met tientallen geldverstrekkers. Het moet raar lopen, willen je jouw financieringsbehoefte niet kunnen invullen.

En zoek je een bijpassende bedrijfsfinanciering voor bijvoorbeeld een kantoor of bedrijfshal? Of een aanvullende financiering voor je machinepark, wagenpark of IT-structuur? Via een korte scan ontdek je snel wat er mogelijk is.

Diensten

Kopen (aankopen)

Een nieuwe bedrijfsruimte betrekken is een nieuwe start. Zo’n moment moet perfect zijn – en de locatie dus ook.

Meer informatie

Huren (aanhuren)

Op zoek naar een passende huurlocatie? Samen bekijken we waar je nieuwe zakelijke thuis aan moet voldoen. En vervolgens vinden we die voor je.

Meer informatie

Verkopen

Bij het verkopen van een bedrijfspand of kantoor komt veel kijken. Wat is er dan fijner dan al het regel- en papierwerk uit handen te kunnen geven?

Meer informatie

Verhuren

Je bedrijfsruimte verhuur je het liefste aan een betrouwbaardere huurder. Wij hebben de juiste kandidaat waarschijnlijk al in ons netwerk.

Meer informatie

Beleggen

Als pandeigenaar wil je het beste financiële scenario voor je zakelijk vastgoed. Goed nieuws: dat willen wij ook.

Meer informatie

Projectontwikkeling

Wil je als ondernemer zakelijk vastgoed realiseren op je grondposities? Dan denken we graag met je mee over de beste scenario’s.

Meer informatie

Team zakelijk

Onno Ernst (RM-RT)

Onno Ernst (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur bedrijfsmatig vastgoed

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken