Kopen (aankopen)

Stel: je bent zelfstandig ondernemer en je wil een zakelijke hypotheek. Waar moet je dan aan voldoen? Hoe wordt je toetsinkomen precies bepaald? En met welke risico’s moet je rekening houden? Wees gerust: we hebben ruime ervaring bij het bemiddelen in hypotheken voor ondernemers.

Je nieuwe zakelijk thuis moet voldoen aan een aantal voorwaarden. Vaak spelen bijvoorbeeld goede bereikbaarheid, genoeg vierkante meters en voldoende parkeergelegenheid een rol. Uiteraard houden we daar rekening mee bij de selectie aan panden die we je presenteren.

Zachte voorwaarden

Net zo belangrijk zijn de zogenaamde ‘zachte’ voorwaarden. Denk aan de uitstraling van het pand, de sfeer die er heerst en de mate van duurzaamheid. Zijn ook die in orde? Dan is de kans groot dat we je nieuwe zakelijk thuis hebben gevonden.

Laat je verrassen

Dankzij ons grote netwerk weten we welke locaties in aanmerking komen, vaak al vóórdat een pand op de markt verschijnt. Dus waarom wachten met het delen van je wensenlijst? Laat ons vandaag weten wat je zoekt. De kans is groot dat we je morgen al verrassen.

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens