Projectontwikkeling

Wil je als ondernemer nieuwbouw realiseren op je grondposities? Dan denken we graag met je mee over het beste scenario: van je eerste gedachte tot en met de uiteindelijke oplevering.

Dankzij onze kennis van de (lokale) markt weten we waar behoefte aan is. Kantoorruimte? Productieomgevingen? Magazijnen? Met goed advies geef je je plan de juiste richting, al vanaf de tekentafel.

Een stap verder

Meedenken is voor ons meer dan adviseren over zakelijk vastgoed met de beste potentie (lees: vastgoed waar écht behoefte aan is). Denk aan:

  • Het in kaart brengen van geldende bestemmingsplannen en de mogelijkheden om die te wijzigen
  • Een concrete opbrengstverwachting maken, passend bij het gekozen scenario
  • Oriënterende gesprekken voeren met potentiële kopers of huurders
  • Meedenken over het maken van brochures, objecttekeningen en objectomschrijvingen

Gericht vermarkten

Uiteraard tekenen we ook voor het vermarkten van je zakelijk vastgoed, inclusief het opstellen van aktes (zoals de koopakte en de koopaannemingsovereenkomst) en het selecteren van een geschikte projectnotaris.

Ideale koper of huurder

En de koper of huurder? Grote kans dat we de ideale kandidaat al in ons netwerk hebben. Zo zijn we van begin tot eind dé partner die je zakelijk vastgoed-ontwikkelplannen tot een goed einde kan brengen.

Ontdek onze vastgoedportefeuille

Ben je belegger of investeerder? En overweeg je een investering in zakelijk vastgoed of de aankoop van een bedrijfsruimte? Dan is het slim om contact te zoeken met een ervaren makelaar die de markt goed kent.

Samen bekijken we de potentie van het object dat je op het oog hebt. We zetten bijvoorbeeld de waarde van de aankoop af tegen de opbrengstpotentie die het in onze ogen heeft.

Daarnaast hebben we in de stille verkoop ook zélf beleggingspanden in Oss, Uden en omgeving. Nog voordat ze op de markt beschikbaar zijn. Vaak hebben we jouw ideale investeringsobject nu al in onze portefeuille. Aarzel dus niet en informeer naar ons aanbod aan zakelijk vastgoed.

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens