Verhuren

Je zakelijk vastgoed verhuur je het liefste aan een fijne, goede en betrouwbaardere huurder. Goed nieuws: vrijwel zeker hebben we de juiste kandidaat al in ons netwerk.

Wanneer je jouw bedrijfspand gaat verhuren in Oss, Uden of omgeving wil je rust en zekerheid:

  • Financieel daadkrachtig is
  • Bedrijfsactiviteiten uitvoert die passen bij de locatie
  • Bij voorkeur regionale binding heeft

Wie is je ideale kandidaat?

Om die huurder te vinden, willen we eerst jou goed leren kennen. Samen bekijken we wat voor jou de ideale huurder is. Onze insteek: we gaan met je vastgoed om alsof het óns eigendom is. Zo gaan we altijd voor de beste verhuurconstructie.

Waarschijnlijk kennen we je huurder al

De kans is groot dat de geschikte huurder zich al in ons netwerk bevindt. Doordat we met hen een persoonlijke band onderhouden, weten we precies wat ze zoeken – en dus ook welke relaties er in aanmerking komen als potentiële huurder van je pand.

We zetten je pand in de markt

Vinden we de ideale huurder niet in ons netwerk? Dan zetten we je pand in de markt. Daadkrachtig en professioneel, zoals je mag verwachten van een makelaar die graag een stap extra zet. Zo zorgen we voor een professionele presentatie van je zakelijk vastgoed en zetten we die actief in de markt. Op de bekendste websites voor verhuurders, maar ook op onze eigen socials.

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens