Nieuwbouw voor professionals

Voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en andere professionals is onze expertise op het gebied van nieuwbouw van grote waarde. Vanuit onze twee vestigingen bedienen wij een grote regio en koppelen we onze lokale kennis aan de specialiteit nieuwbouw. 

Aan de voorkant meedenken daar zit onze kracht. Bij beleidsbepalers aan tafel om vroegtijdig mee te denken over ontwikkelingen die het beste passen binnen de woningmarkt in ons werkgebied.

Ons team bestaat uit specialisten die zich dagelijks bezighouden met nieuwbouw en weten precies wat er speelt in de regio Oss en Uden. Zij analyseren de markt grondig waardoor ontwikkelen en bouwen waar de markt om vraagt een vanzelfsprekendheid wordt. Zij verschaffen inzicht in de wensen van potentiƫle kopers en huurders. Hierdoor zorgen we ervoor dat de professionals die van onze expertise gebruik maken de rest een stap voor zijn. In de adviesfase zorgt ons nieuwbouwteam voor de juiste marktgegevens en stelt de meest optimale verkoopstrategie samen. Met de cohesie tussen marktonderzoek, de juiste marketing en het juiste verkoop- verhuurplan is het beste resultaat gewaarborgd. Onze advisering kan worden ingezet van kleine plannen tot grote complexe vraagstukken, zoals een tender of een prijsvraag.

Kansen

Doordat onze makelaars dag in dag uit in het veld aanwezig zijn signaleren we regelmatig kansen die voor onze opdrachtgevers van grote waarde zijn. Wij (her)kennen vaak de locaties die voor (her)ontwikkeling interessant zijn en weten deze op juiste waarde te schatten. Ook hier is onze lokale kennis voor veel ook grote landelijke partijen van belang om gevoel te krijgen bij de plaatselijke markt. Voor aannemers, ontwikkelaars en beleggers (institutioneel en particulier) creƫren we op deze manier het meeste MEERwaarde.

Verkochte projecten

Hier vind je ons portfolio met daarin een greep uit de nieuwbouwprojecten in Oss, Uden en omliggende dorpen waarbij wij in de afgelopen jaren onze bijdrage aan hebben mogen leveren in de vorm van advies en verkoop.

op zoek naar professioneel advies?

op zoek naar
professioneel advies?