Qualis label

Allereerst feliciteren wij Qualis met de Nationale Makelaar Award 2023 voor Beste Markting. Dankzij hun effectieve marketingstrategieën, bijzondere focus op innovatie en het bereiken van de juiste doelgroep sprongen zij eruit voor de jury. Van Harte!

 

Ons woningaanbod onder het Qualis label omvat prachtige boerderijen en villa’s op de mooiste locaties. Je vindt hier de absolute top qua woningaanbod in de regio Oss en Uden.

Van der Krabben makelaardij biedt jou, als enige in de regio Oss en Uden, het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben.

Je  profiteert hierbij van de gecombineerde kennis en kracht van 50 makelaarskantoren op het financieel- juridisch en fiscaal vlak. Potentiële kopers van duurdere woningen blijken lang niet altijd actief op zoek te zijn. Ze wonen prima maar '.... willen misschien ooit nog weleens...' Ook deze mensen worden via Qualis bereikt met campagnes.

Of wil je liever in alle rust en met volledige privacy jouw woning verkopen? Dat noemen we stille verkoop wat ook mogelijk is via het Qualis platform in Oss, Uden en omgeving. We besteden uiteraard net zoveel aandacht aan jouw woning als bij een reguliere verkoop. Afhankelijk van je wensen presenteren we jouw woning binnen het 'geheime' aanbod op Qualis.nl en aan ons grote zoekersbestand.

Onze Qualis makelaars

Joris Welten (RM-RT)
Oss-Uden

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

06 54 62 31 24 j.welten@krabben.nl

Jeffrey Gremmen (RM-RT)
Uden

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

06 21 26 48 55 j.gremmen@krabben.nl

waar kunnen wij je mee helpen?

waar kunnen
wij je mee helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens