nieuwbouw makelaar

Bij Van der Krabben geloven we in de kracht van specialisten. Ook op het gebied van nieuwbouw in Oss, Uden en omstreken hebben we daarom veel expertise in huis.

Onze nieuwbouwmakelaars focussen puur op nieuwbouwprojecten. Hierdoor weten ze precies voor welke beslissingen je als koper van een nieuwbouwwoning komt te staan. En omdat ze de markt op de voet volgen, weten ze ook als eerste waar de nieuwe ‘parels’ van de regio gebouwd gaan worden.

Uiteraard houden onze nieuwbouwmakelaars je hierover persoonlijk op de hoogte. Ze adviseren je op technisch en esthetisch niveau, maar ook op financieel vlak. Hierdoor weet je als koper van een nieuwbouwwoning precies waar je aan toe bent, zowel vóór als tijdens een traject.

Onze nieuwbouwmakelaars

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Nikki Verbruggen

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & makelaar nieuwbouw (Partner)

In 4 stappen naar een nieuwbouwwoning

 • Stap 1: Oriënteren
  We kunnen je pas wijzen op een woning als we weten dat je ernaar zoekt. En wáár je precies naar zoekt natuurlijk. Ook kun je een financiële scan laten maken, zodat je meteen weet wat financieel haalbaar is. Komt er vervolgens een nieuwbouwproject in de verkoop met een woning die past bij jouw woonwensen? Dan krijg je als eerste een seintje
 • Stap 2: Inschrijven
  Gaan de woningen van een nieuwproject in de verkoop? Dan kun je je hiervoor inschrijven (via ons of via de projectontwikkelaar) en je persoonlijke voorkeuren aangeven. Daarna worden de woningen toegewezen en start de optieperiode.
 • Stap 3: Optie
  Ben je een van de gelukkigen? Dan nodigen we je uit voor een gesprek met de nieuwbouwmakelaar. Die vertelt je alles over het project, over de woning zelf en over de vervolgstappen, zoals de financiering. Na de optieperiode neem je de koopbeslissing.
 • Stap 4: Ondertekenen
  Weet je zeker dat je de woning wil kopen? Dan onderteken je hiervoor de koop-/ aannemingsovereenkomst. Daarna kun je doorpakken, bijvoorbeeld met het regelen van je hypotheek en het voeren van gesprekken met de kopersbegeleider. Pas zodra de bouw op het punt van beginnen staat, kun je naar de notaris om de kavel écht te kopen.
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens