nieuwbouw projecten

Hieronder vind je ons huidige aanbod van nieuwbouwprojecten in de regio Oss en Uden. Wie weet vind je jouw droomwoning binnen één van deze prachtige projecten.

Voor diverse opdrachtgevers bieden wij gevarieerde projecten aan. Van een tussenwoning tot een vrijstaande villa, bij nieuwbouw is veel mogelijk! Wanneer je iets verder naar onder scrollt kom je onze projecten om naar uit te kijken tegen. Aan deze projecten wordt volop gewerkt in de voorbereiding! Wil je op de hoogte blijven van deze projecten of een specifiek project? Vul dan het inschrijfformulier onderaan de pagina in.

Nieuwbouwprojecten in verkoop

De Ruiter
Bekijk
In de verkoop

De Ruiter Uden

Heerlijk wonen in Uden

In Uden Zuid, ten zuiden van de Lippstadtsingel, is plangebied De Ruiter in ontwikkeling. Het totale project bestaat uit ongeveer 165 woningen en Van Wanrooij realiseert binnen dit plangebied 29 gevarieerde koopwoningen.

Het gebied is onderdeel van de uitbreidingswijk Uden-Zuid en valt onder de woonwijk Hoenderbos. De Ruiter wordt getypeerd door de landelijke en natuurlijke sfeer met veel variatie in woonbuurtjes en groenplekken. De woningen krijgen een dorps uiterlijk en worden toegepast in de vorm van hofjes en erven.

Reserveer je woning!
Vanaf nu is het mogelijk om een woning te reserveren. De plattegronden per type, situatiekaart en de prijslijst staan ook online op de website: www.de-ruiter-uden.nl.

Neem contact met ons op om je favoriete (beschikbare) woning te reserveren!
D'n Groene Hof
Bekijk
In de verkoop

D'n Groene Hof Zeeland

In d’n Groene Hof, gelegen in de nog bijna onontdekte kern Oventje, ontvlucht u de hectiek van alledag. Hier hebt u alle ruimte om rustig te wonen, omringd door het beste uit de natuur.

Met een woning in d’n Groene Hof in Oventje heeft u het goed voor elkaar. Alle woningen voldoen vanzelfsprekend aan de modernste eisen op het gebied van duurzaamheid en efficiënt energiegebruik, zonder in te leveren op wooncomfort. De woningen zijn optimaal afgestemd op de hoge eisen van nu.

Het oog wil ook wat. De woningen zijn daarom ontworpen met oog voor esthetiek. Traditionele architectuur en moderne invloeden worden hier op bijzonder fraaie wijze gecombineerd. De woningen ademen duurzaamheid. Ze zijn prima geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen in d’n Groene Hof zijn
volledig gasloos. Dat is dus lekker toekomstbestendig wonen. Verder zijn de woningen en percelen over het algemeen bijzonder ruim.

Er worden twee royale patiobungalows, twee stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en zes geschakelde, elegante boerderijwoningen gebouwd.
__

De verkoop van nieuwbouwplan D'n Groene Hof in het Oventje is inmiddels van start gegaan. U bent u van harte welkom om bij de makelaar de sfeerbrochure, de prijslijst en het inschrijfformulier af te halen of op te vragen. Ook liggen de technische omschrijving en de verkooptekeningen voor u klaar ter inzage.

__

Oventje maakt deel uit van de gemeente Maashorst. Dat is een veelzijdige plek. U kunt er lekker door de natuur struinen.
Genieten van het bourgondische leven. Cultureel erfgoed ontdekken. Ooit stroomde hier de Maas. Een breuk in de aardkorst duwde het lang omhoog. Zo’n vrij unieke landstijging heet een horst. Vandaar de naam Maashorst. De gemeente staat voor gastvrij, gemoedelijk en knus. Er is van alles te beleven, maar tegelijkertijd ervaart u hier die heerlijke rust en warmte die zo kenmerkend is voor Brabant.


Natuurinclusief
Wonen in d’n Groene Hof is wonen in een buitengewone, natuurlijke omgeving. Een plek met respect voor de natuur. Er is veel volwassen groen en legio ruimte voor biodiversiteit. In de keuze van beplanting is ruimhartig rekening gehouden met de natuur. Ook de lokale flora en fauna moet zich in d’n Groene Hof immers uitstekend thuis voelen. Net als u.
De Erven - Vlindererf
Bekijk
In de verkoop

De Erven - Vlindererf Heesch

Heerlijk wonen in De Erven


Aan de westzijde van Heesch heeft VOF De Erven dichtbij het centrum, het nieuwe plan De Erven ontwikkeld. Deze mooie wijk kent inmiddels veel tevreden bewoners die volop genieten van hun ruime, groene percelen en van de intieme dorpse sfeer in hun omgeving.

Fase Vlindererf is de laatste fase van Van Wanrooij in project De Erven in Heesch. In deze fase worden 24 huurwoningen voor BrabantWonen gerealiseerd en 19 koopwoningen (waaronder 4 starterswoningen).

Aan de westzijde van Heesch heeft VOF De Erven dichtbij het centrum, het nieuwe plan De Erven ontwikkeld. Deze mooie wijk kent inmiddels veel tevreden bewoners die volop genieten van hun ruime, groene percelen en van de intieme dorpse sfeer in hun omgeving.

Aankomende projecten

Onderstaande projecten zijn volop in ontwikkeling en zijn met recht 'projecten om naar uit te kijken'. Ben je geïnteresseerd of wil je graag op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina, dan zorgen wij ervoor dat je als eerste op de hoogte bent. 

Hof van Lith te Lith

Midden in het gezellige Brabantse dorp Lith worden 10 gezinswoningen in een knus woonhofje gerealiseerd.

Meer informatie

Kapelaan Nausstraat te Oss

Het terrein rondom de voormalige praktijkschool van De Singel wordt opnieuw ontwikkeld, met in totaal 21 woningen.

Meer informatie

Spoorstraat te Mill

Op de locatie van voormalig café Geert in Mill wordt een prachtig plan ontwikkeld. Het plan bestaat uit twee grondgebonden levensloopbestendige woningen en zestien appartementen.

Meer informatie

Projecten om naar uit te kijken

Benieuwd naar een van bovenstaande projecten? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens