aanbod
nieuwbouwprojecten

Hieronder vind je ons huidige aanbod van nieuwbouwprojecten in de regio Oss en Uden. Wie weet vind je jouw droomwoning binnen één van deze prachtige projecten.

Voor diverse opdrachtgevers bieden wij gevarieerde projecten aan. Van een tussenwoning tot een vrijstaande villa, bij nieuwbouw is veel mogelijk! Wanneer je iets verder naar onder scrollt kom je onze projecten om naar uit te kijken tegen. Aan deze projecten wordt volop gewerkt in de voorbereiding! Wil je op de hoogte blijven van deze projecten of een specifiek project? Vul dan het inschrijfformulier onderaan de pagina in.

Nieuwbouwprojecten

Ruitererf
Bekijk
Beschikbaar

Ruitererf Uden

Alle woningen krijgen energielabel A++++ Ruitererf – 11 koopwoningen – NU IN VERKOOP! Ruitererf, waar wonen en natuur samenkomen Wonen aan een boerenerf aan de rand van Uden in een bijzondere en duurzame woonwijk. Dat is wonen in Ruitererf in De Ruiter! Een wijk met een landelijke sfeer en waar wonen en natuur met elkaar verweven zijn. Hier creëer je jouw eigen groene oase van rust en ruimte. Kinderen fietsen lekker rond, terwijl jij een koffie drinkt op ’t bankje voor je huis met de buurvrouw. Het allerbeste? Dat alles gebeurt op een steenworp afstand van het centrum van Uden! Vragen? Neem dan direct contact op met Van der Krabben makelaardij via 0413-257033
't Veld - Molenzicht - fase 1
Bekijk
Beschikbaar

't Veld - Molenzicht - fase 1 Geffen

Fase 1 binnenkort in verkoop! Aan de zuidoostzijde van Geffen is nieuwbouwplan ‘t Veld in ontwikkeling. In deze nieuwe woonwijk zullen uiteindelijk circa 325 nieuwe woningen worden gerealiseerd in een breed woningbouwprogramma. Het plangebied ligt op een prachtige locatie dichtbij het buitengebied en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. In fase 1 van het plan realiseert Reuvers Van Bergen Ontwikkeling & Bouw vijf senioren woningen. Naar verwachting start de verkoop in het tweede kwartaal van 2024. Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Hier wordt het heerlijk wonen in senioren woningen, gebouwd in prachtige moderne boerderijstijl. De woningen kijken aan de voorzijde uit over een mooi groen landschap. De woningen zijn levensloopbestendig, wat inhoud dat je kunt wonen en slapen op de begane grond. De woningen zijn voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond. In ‘t Veld is speciaal aandacht geschonken aan de inpassing van een woonwijk met veel groen, die aansluit bij de dorpse sfeer van Geffen. Het gebied is opgedeeld in 3 verschillende woonbuurten. Ze zijn van elkaar gescheiden door een steeds breder wordende groene openbare ruimte. Dit zijn de groene longen van ‘t Veld die tevens een belangrijke verbinding met het aangrenzende buitengebied vormen. Binnenkort volgen de bouwnummers, plattegronden en indicatieve prijzen. Alsmede meer informatie m.b.t. start verkoop.
'T VELD | Fase 1
Bekijk
Beschikbaar

'T VELD | Fase 1 Geffen

Heerlijk wonen in 't Veld - Geffen Het plangebied ligt op een prachtige locatie dicht tegen het buitengebied aan en sluit aan op de al bestaande bebouwing van het dorp. Het wordt een wijk met veel groen waar jong en oud heerlijk kunnen wonen. Er is onder meer ruimte voor startende gezinnen, sociale huur, ouderen die levensloopbestendig willen wonen en voor inwoners die zelf willen bouwen. In deze nieuwe woonwijk komen gefaseerd ongeveer 270 woningen in een grote diversiteit, voor vele doelgroepen. Het worden verschillende soorten woningen in verschillende prijsklassen en zowel koop- als huurwoningen. Definitieve inschrijving is gesloten De eerste fase bestaat uit circa 40 woningen, waaronder een groot aantal hoek- en tussenwoningen, levensloopbestendige tweekappers en een enkele vrijstaande woning. Hiermee maken starters, doorstromers en senioren op de woningmarkt kans op een woning in 't Veld.
Kapelaan Nausstraat
Bekijk
Beschikbaar

Kapelaan Nausstraat Oss

Heerlijk wonen aan Kapelaan Nausstraat Het terrein rondom de voormalige praktijkschool van De Singel wordt opnieuw ontwikkeld. Rondom een groen park worden 3 groepjes met in totaal 21 koop woningen gerealiseerd. Onderverdeeld in 11 moderne hoek- en tussen woningen en 10 'rug-aan-rug' woningen. Wonen in Oss In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. In het Noord-Brabantse Oss vind je alles wat het leven comfortabel maakt. Er zijn veel basisvoorzieningen en recreatiemogelijkheden in de stad zelf, en in de omgeving. Je kunt er snel de natuur in of lekker shoppen. Zoek je meer onderwijs- of uitgaansvoorzieningen? Dan liggen ’s-Hertogenbosch en Nijmegen om de hoek. Oss staat bekend als een gemeente met een eigen gezicht en sfeer. Van oudsher heeft het een industrieel karakter, maar tegenwoordig is er veel vernieuwend werk te vinden in de agrifood, life sciences en fair trade sector. De stad biedt alle benodigde voorzieningen. Zo zijn er veel winkels, horecagelegenheden, een golfbad, sportclubs, verenigingen, een tiental basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. In de omgeving zijn er volop recreatiemogelijkheden aan het water en in de bossen, zoals De Maashorst: het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Goed bereikbaar Op een centrale, groene locatie in Oss ligt de Kapelaan Nausstraat. Een heerlijke woonomgeving met veel bestaand groen. De snelwegen A59 en de A50 zijn zeer nabij. ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen en Utrecht zijn daardoor snel te bereiken. Er is in Oss een NS-station en er zijn prima busverbindingen in de gehele zuidoostelijke provincie.
Hof van Lith
Bekijk
Beschikbaar

Hof van Lith Lith

Hof van Lith Aan de Meester van Coothstraat en het Heuvelhofke in Lith verrijzen 10 moderne nieuwbouwwoningen. Op deze plek stond voorheen een schoolgebouw. Een fantastische locatie midden in het dorp, waardoor je alles bij de hand hebt. Alleen al de locatie krijgt dan ook een tien met een griffel. Datzelfde geldt voor de woningen. Hof van Lith telt 4 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Welke woning je ook kiest, je geniet optimaal van je eigen achtertuin, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een energiezuinige, onderhoudsarme woning. Droom jij van een moderne nieuwbouwwoning met een eigentijdse uitstraling? Dan kom je thuis in Hof van Lith. Midden in dit gezellige Brabantse dorp realiseren we 10 woningen in een knus woonhofje. Stuk voor stuk bijzonder, met elkaar uniek. Ga jij voor een levensloopbestendige woning met nostalgische luiken naast de ramen, een rijwoning met een stijlvolle omlijsting of een twee-onder-een-kapwoning met een prachtige grote erker in de markante voorgevel? De woningtypes in Hof van Lith zijn allemaal verschillend qua uitstraling. Dat zorgt voor een vrolijk en divers woonhofje. Hof van Lith is dé plek waar de kinderen heerlijk buitenspelen terwijl jij geniet van een vers kopje koffie in de tuin. Een plek waar je ’s avonds de buren treft op straat om nog even de dag door te nemen. Kortom: een buurt waar je je meteen thuis voelt. Locatie Even wat lekkers halen bij de markt op het plein bij de kiosk. Samen uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de oevers van de Maas. Of in het weekend de kinderen aanmoedigen op het sportveld bij voetbalclub NLC ’03. In Hof van Lith woon je centraal in het dorp en geniet je iedere dag van het al het goede van het Brabantse leven. In Lith vind je alles wat je nodig hebt. Een gezellige dorpskern met historische panden, schattige kleine straatjes, mooie brede lanen en het authentieke stelsel van paden, stammend uit de Middeleeuwen. Een eigen basisschool, uitstekende kinderopvang en een bruisende voetbalclub. Kleine ambachtelijke winkels en een supermarkt. Een huisarts en tandarts om de hoek. En gezellige terrasjes om een drankje te drinken. Een lange wandeling of een snel blokje hardlopen. Een flinke fietstocht of een fanatiek stuk mountainbiken: de omgeving van Lith nodigt je uit om in beweging te komen. Zo is bijvoorbeeld het recreatiegebied Lithse Ham een absolute aanrader! En met maar liefst drie jachthavens in de nabije omgeving is er in, op en rondom het water altijd iets te doen. Na afloop geniet je in eigen dorp van een welverdiend vers croissantje bij het Lithse Bakkertje of een uitsmijter bij restaurant Hertog Jan van Brabant. Een dagje shoppen of met vrienden op stap? De stad Oss ligt op fietsafstand. En binnen een halfuurtje rijden zit je op een terrasje in de historische binnenstad van Den Bosch.
Hofje Wilgendaal
Bekijk
Beschikbaar

Hofje Wilgendaal Herpen

Hofje Wilgendaal Samen wonen met oog voor elkaar, in een comfortabel nieuwbouwhuis, met de privacy van een eigen tuin, plus de gezelligheid van een gezamenlijke tuin met jeu de boules baan, vijver, speelplek voor de kleinkinderen én een gezamenlijke huiskamervoorziening met fitness. Dat kan in Hofje Wilgendaal, een bijzonder plan in het gezellige dorp Herpen, waarin 13 toekomstbestendige woningen worden gebouwd. De woningen zijn onderverdeeld in vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen. Stuk voor stuk uitgerust met een compleet levensloopbestendig woonprogramma op de begane grond, waar wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samenkomen. Alle woningen worden voorzien van keuken, sanitair en tegelwerk, en ze zijn ook nog eens op-en-top duurzaam en energiezuinig dankzij de warmtepomp, warmte terugwin installatie, vloerverwarming, pv-panelen en hoogwaardige isolatie. De woningen in Hofje Wilgendaal hebben een typisch dorps karakter. Ook al verschillen ze qua grootte en detaillering, je kan zien dat ze een eenheid vormen door de kenmerkende jaren '30-stijl. Zo hebben alle woningen een dak met overstek, omkaderde kozijnen en verfijnde details in het metselwerk. Hofje Wilgendaal ligt aan de rand van het gezellige dorpje Herpen in Noord-Brabant. Hier geniet je ieder dag van de bosrijke omgeving en het natuurschoon in je achtertuin. Urenlang wandelen door de bossen of natuurgebied Herperduin. De Maashorst met haar prachtige rivierduinen, bos en vennen. Of gooi de hengel uit in Artjeswiel en kom tot rust aan de waterkant. In Herpen vind je alles dat u nodig heeft. Van de ambachtelijke warme bakker om de hoek tot een A-supermarkt op loopafstand. Bent u sportief aangelegd? Dan heeft u de keuze uit een rijk verenigingsleven. Herpen heeft een eigen voetbalclub, tennisclub, tafeltennisclub en een schietsportvereniging. Kortom: keuze genoeg. Wilt u een dag heerlijk shoppen, cultuur snuiven of met familie of vrienden borrelen in de stad? Oss en Nijmegen liggen beide op slechts een kwartiertje rijden.

Aankomende projecten

Onderstaande projecten zijn volop in ontwikkeling en zijn met recht 'projecten om naar uit te kijken'. Ben je geïnteresseerd of wil je graag op de hoogte blijven van het nieuwste aanbod? Laat je gegevens achter via het contactformulier onderaan de pagina, dan zorgen wij ervoor dat je als eerste op de hoogte bent. 

Akkerwinde fase 3 te Schaijk

Uitbreiding Akkerwinde

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de ontwikkeling van fase 3 van Akkerwinde in Schaijk. Het plan kent een grote verscheidenheid aan woningen. Van vrijstaande woningen, twee onder één kap woningen, rij- en hoekwoning en levensloopbestendige woningen. Voor ieder wat wils.

Meer informatie

Galerij te Oss

Transformatie Galerij; winkels maken plaats voor wonen

Meer informatie

Amsteleind te Oss

Nieuwe woonwijk in Oss-west

Amsteleind sluit aan de westkant van Oss aan op bestaand stedelijk gebied. Naar verwachting komen hier circa 3000 woningen. Het vormt zo een uitbreiding richting het noordwesten. De nieuwe wijk ligt dicht bij het centrum en het station (15 minuten fietsen). Winkelcentra Heihoek en Ussen liggen op fietsafstand. Ook in de nieuwe wijk is ruimte voor voorzieningen.

Meer informatie

Eggerlaan te Vorstenbosch

In de gemeente Bernheze, aan de Eggerlaan te Vorstenbosch worden 16 nieuwe woningen gebouwd. Dit plan ligt centraal in Vorstenbosch en is geschikt voor meerdere doelgroepen.

Meer informatie

Euterpepark 'Rosso' te Oss

Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen voor de ontwikkeling en verkoop van plan 'Rosso' gelegen aan de Correllistraat te Oss welke onderdeel uitmaakt van het Euterpepark.

Meer informatie

Het Reut te Berghem

In Berghem worden in de wijk Het Reut 11 woningen gerealiseerd.

Meer informatie

Fraterspark te Oss

Plannen voor Fraterspark beginnen vorm te krijgen

Noem het gerust een metamorfose. Het Fraterspark in Oss wordt komende jaren omgetoverd in een open stadspark, met veel groen en naar verwachting circa 170 woningen voor alle doelgroepen en in alle prijsklassen.

Meer informatie

Kerkstraat te Berghem

Nieuwbouw tussen de Zevenbergseweg en de Kerkstraat

Het dorp Berghem wordt tussen de Zevenbergseweg en de Kerkstraat uitgebreid met circa 38 woningen. De ontwikkeling bestaat uit diverse woningen zoals rij- en hoekwoningen, tweekappers, rug-aan-rug woningen, levensloopbestendige woningen en vrijstaand wonen.

Meer informatie

Linck te Oss

Reuring, rust en volop verbinding

Op de plek van het voormalige Osse belastingkantoor en de parkeerplaats van de Maasvallei komen zo’n tweehonderd appartementen. Verdeeld over vier gebouwen, die samen plan Linck vormen. Bewoners ervaren hier de reuring van de Raadhuislaan en de rust aan de groene achterzijde. Ook is er volop aandacht voor verbinding. Met elkaar én met de omgeving.

Meer informatie

Mr. van Coothstraat te Lith

Nieuwbouw op de voormalige locatie van Maaskant Reizen

Op het terrein komen twee appartementencomplexen met 23 appartementen en één vrijstaande woning. Het Osse college van B en W heeft het ontwerpbestemmingsplan goedgekeurd. Het woningbouwplan is gemaakt door Daverveld Ontwikkeling en Reuvers Ontwikkeling & Bouw.

Meer informatie

Perron twee te Mill

Op de locatie van voormalig café Geert in Mill wordt een prachtig plan ontwikkeld. Het plan bestaat uit twee grondgebonden levensloopbestendige woningen en zestien appartementen.

Meer informatie

Sibeliuspark Zuid te Oss

Sibeliuspark Zuid – de naam zegt het al – ligt in een parkachtige omgeving in Oss. Het gaat om een ontwikkeling van 41 grondgebonden woningen gesitueerd in een woonerf. Een prettige, omsloten plek in een bijzondere, groene omgeving maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik.

Meer informatie

Sinopel te Oss

Ontwikkeling Spoorlaan Oss

Aan de Spoorlaan in Oss, op de voormalige locatie van zalencomplex ’t Oude Theater, restaurant D’n Toei en het inmiddels gesloten saunacomplex Thermen Lucaya, willen ze iets moois voor de stad creëren. Wat nu nog een open plek is in de stad, willen ze nieuw leven inblazen: het startpunt van de Koningsloper naar de binnenstad.

Meer informatie

Projecten om naar uit te kijken

Benieuwd naar een van bovenstaande projecten? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens