Huur

Als je geen woning wil of kunt kopen, is huren het alternatief. Of je nou zoekt naar een woning om een periode te overbruggen of voor een langere tijd: ons aanbod van huurwoningen is actueel en zeer divers.

Met een divers aanbod bedoelen we ook écht divers. Van een appartement in het stadscentrum tot en met een vrijstaande woning in een omliggend dorp: grote kans dat we een huurhuis in Uden, Oss of daarbuiten aanbieden die aansluit bij jouw specifieke wensen. Soms is het een woning van bestaande bouw, maar het kan ook een appartement of woning in een nieuwbouwproject zijn.

Geïnteresseerd? Check de toewijzingscriteria. Voldoe je aan deze criteria dan kan je reageren op ons woningsaanbod.

Specialisten

Ons makelaarskantoor gelooft in de kracht van specialisten. Dus ook op het gebied van huren kun je rekenen op een afdeling van experts die zich puur toelegt op de huurmarkt. Ben je op zoek naar het meest actuele aanbod? En wil je als eerste op de hoogte zijn van de interessantste huurwoningen in ons werkgebied? Dan heb je de ideale makelaar bij dezen gevonden.

Let op: om voor onze huurwoningen in aanmerking te komen, moet je aan enkele criteria voldoen. Die hebben vooral te maken met je financiële situatie, zoals je inkomen of je BKR-registratie. Klik hier voor een overzicht van de criteria.

We geloven in de kracht van specialisten

Beheer en vastgoedmanagement

Ben je verhuurder of vastgoedbeheerder? Dan zijn we er ook voor jou. Dankzij ons grote bestand van woningzoekenden, vinden we snel betrouwbare huurders voor je woning(en). Ook hebben we veel marktkennis in huis, waardoor we je professioneel en adequaat kunnen adviseren over bijvoorbeeld de huurprijzen. Ook fijn: we weten precies wat in ons werkgebied speelt én wat huurders belangrijk vinden.

Compleet ontzorgen
Uiteraard staat jouw rendement voorop. Daarom zorgen we voor een snelle verhuur en ontzorgen we je zo compleet mogelijk. Van het zorgvuldig en zeer kritisch screenen van je huurders tot en met het commercieel én technisch beheren van je huurwoningen: je mag er geen enkel omkijken naar hebben. Een stevige belofte, maar ook eentje die onze beheer en vastgoedmanagementspecialisten al jaren waarmaken.

Ik wil een afspraak maken

Regelmatig in onze verhuur

In onderstaande huurprojecten komt regelmatig een plekje vrij. Ben je geïnteresseerd in een van deze specifieke projecten? Laat het ons weten, dan houden wij je op de hoogte zodra er iets vrijkomt. 

De Tapissier Oss

Componistenkwartier Oss

Oijense Zij Noord Oss

Julianalaan – Nieuwe Hescheweg Oss

Mettegeupel-oost Oss

Square Heesch

De Smidse Heesch

Piet Heinlaan Son en Breugel

Promenade / Galerij Uden

Beethovengaarde Oss

Paganinistraat Oss

Hooghuisstraat Oss

Linda Verwijst

Linda Verwijst

Commercieel medewerkster wonen

Daan van Lith

Daan van Lith

Adviseur huur/verhuur

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Berti van Wanrooij (K-RMT)

Berti van Wanrooij (K-RMT)

Makelaar wonen

waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?