Oijense Zij Noord
te Oss

Oijense Zij Noord

In het mooie nieuwbouwplan Oijense Zij Noord, gelegen aan de noordrand van Oss en omgeven door groen en water, is het heerlijk wonen.

De woningen liggen aan de nieuwe straten Arena en Stadion, haaks op elkaar waardoor er een soort hofje ontstaat. In dit hofje en langs de toegangswegen zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Indeling woning

Via de entree aan de voorzijde bereik je de ruime woonkamer met open keuken welke is voorzien van inbouwapparatuur. In de hal tref je het toilet, de meterkast, de techniekkast en de trapopgang naar de verdieping. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin met berging en achterom. Eerste verdieping met drie slaapkamers en een badkamer met douchehoek, wastafel en tweede toilet. Tweede verdieping met dakraam en tevens de opstelplaats voor de wasmachine en wasdroger.

Gasloos

Alle woningen zijn gasloos. De woningen worden verwarmd met een bodemwarmtepomp. Via de vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping kan de woning worden verwarmd en gekoeld. Het warm tapwater wordt geleverd vanuit een boilervat.

Huurprijzen en gebruikersoppervlakte

Gebruikersoppervlakte circa 113m² tot 129m²

Huurprijzen vanaf € 1100,00 per maand

Geïnteresseerd in dit huurproject?

En wil je als eerste op de hoogte gehouden worden als er iets vrijkomt?

Vul dan onderstaand formulier in

* Verplichte velden