Een hypotheek
die past bij jou

Een hypotheek is veel meer dan ‘een krediet regelen’. Een goed hypotheekadvies sluit naadloos aan bij jouw persoonlijke situatie. Daarom stellen we je wensen voorop en zoeken we daar de beste hypotheek bij (en dus niet andersom).

Kom langs in Uden of Oss voor een hypotheekadvies op maat!

We horen je denken: maar wat is dan de beste hypotheek en het beste advies? Dat is voor iedereen verschillend. Toch zijn er ook overeenkomsten. Want net als de meeste anderen wil jij waarschijnlijk ook:

  • Een ervaren adviseur die de tijd neemt
  • Onafhankelijk, eerlijk en neutraal advies
  • Direct en persoonlijk contact

Een passende hypotheek

Goed om te weten: we kijken verder dan wat je maximaal kunt lenen. Samen bepalen we vooral wat slim is om te lenen. We checken of een hypotheek voor jou passend is, zowel nu als later. Ook kijken we naar scenario’s. Want wat gebeurt er als je je baan verliest? Als je arbeidsongeschikt raakt? Of als je relatie eindigt? Omdat we onafhankelijk zijn, ‘puzzelen’ we net zo lang tot we de hypotheek vinden die perfect bij je past.

Eerst inventariseren we je wensen en gedachten. En we vragen je om extra informatie aan te dragen, zoals een loonstrook, een werkgeversverklaring of een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Op basis van al die informatie komen we tot een verstandig en passend advies voor de beste hypotheek waar je het beste bij slaapt. Een hypotheek die je nu én later geen kopzorgen bezorgt.

Team hypotheken

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & NVM makelaar nieuwbouw (Partner)

Ryon Busser

Ryon Busser

Erkend financieel adviseur Oss en Uden

Marga Heuvink

Marga Heuvink

Commercieel medewerkster hypotheken

 

Woonsituaties

Je eerste woning, een verbouwing of een zakelijke investering: er zijn verschillende scenario’s waarin je behoefte hebt aan een hypotheek. En er komt best veel bij kijken om tot de beste keuze te komen.

Iedere individuele hypotheek vraagt dan ook om maatwerk. Wat is je positie op de woningmarkt? Waar liggen je kansen? En op welke valkuilen moet je bedacht zijn? We schetsen het in negen heldere woonsituaties. Uiteraard vertellen we per situatie wat we precies voor je kunnen betekenen.

Meer over woonsituaties

Rentetarieven

De hoogte van de hypotheekrente is een belangrijk gegeven bij het sluiten van een hypotheek. Wanneer stap je in? Hoe zijn de huidige rentetarieven? Hoe lang zet je de rente vast? En wat verwachten we in de toekomst? Onze experts houden het dagelijks voor je in de gaten. Zo weet je zeker dat je altijd voordelig kiest.

Meer informatie

Zakelijke financiering

Ben je ondernemer? Dan kun je om verschillende redenen behoefte hebben aan een hypotheek, krediet of andere financiering. Denk aan het aankopen van een bedrijfspand, het financieren van een investering (bijvoorbeeld in je machinepark) of het verwerven van een beleggingsobject. Ook voor ondernemers hebben we financieringsspecialisten die je kunnen helpen bij het realiseren van je doelen. Zij zijn als geen ander thuis in de scenario’s én mogelijkheden voor alle zakelijke financieringen. Precies zoals je dat van een erkend financieel adviseur met extra expertise mag verwachten.

Meer informatie

Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Hypotheekadvies

Ik wil een afspraak maken