Jouw huis verkopen?

Wil jij jouw huis verkopen in Uden, Oss of daarbuiten of bied je een woning aan uit nalatenschap? Dan wil je daarbij niets over het hoofd zien. En uiteraard wil je een deal sluiten tegen de best mogelijke voorwaarden! Laat dat maar over aan onze verkoopspecialisten.

Bij de verkoop van je woning komt veel kijken. Hij moet aantrekkelijk in de markt worden gezet, slim worden gedeeld via eigentijdse kanalen én natuurlijk voor de beste prijs worden verkocht. Ons team van experts weet precies hoe je dat doet en helpt je daar graag bij.

Alles uit de kast

Woningen verkopen: gelukkiger kun je onze makelaars niet maken. Maar op de achtergrond trekken ook andere collega’s alles uit de kast om jouw verkoopwens uit te laten komen. Een op elkaar ingespeeld team van medewerkers staat van begin af aan voor je klaar. En door hun gebundelde vakkennis, creativiteit en winnaarsmentaliteit is een succesvolle verkoop dichterbij dan je denkt.

Een succesvolle verkoop is dichterbij dan je denkt

In de etalage

Woningpresentatie

We zorgen ervoor dat we je woning optimaal presenteren. Van een professionele fotoreportage en film tot en met prikkelende teksten en het benadrukken van de grootste blikvangers: we weten hoe belangrijk een overtuigende woningpresentatie is.

Soms is het slim om een professionele interieuradviseur in te schakelen. Die speelt handig in op de smaak en voorkeuren van de kopers van dit moment. Maar belangrijker nog: met slimme tips maken we jouw woning helemaal klaar voor de verkoop.

Website en Funda

Funda en onze eigen website zijn dé plekken voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Het is dus cruciaal om in deze online omgevingen goed voor de dag te komen. Met veel expertise en plezier nemen onze verkoopspecialisten je hierbij al het werk uit handen.

Social media

Om zeker te weten dat we de juiste doelgroepen bereiken, zorgen we voor zeer gerichte campagnes op social media. Facebook, Instagram, LinkedIn… Reken maar dat geïnteresseerden je woning via onze kanalen massaal onder ogen krijgen!

Eigen webpagina

We creëren een online omgeving speciaal voor jouw woning. Dat lijkt misschien overdreven, maar uit ervaring weten we hoe blij potentiële kopers hiervan worden. Op jouw eigen webpagina kunnen potentiële kopers terecht voor alle informatie en indrukken die ze zoeken.

Benieuwd hoe dat eruit kan zien? Bekijk hier een voorbeeldpagina, zo wordt het ook voor jouw woning ontworpen. 

Qualis

Exclusieve woningen verkoop je niet zomaar. Daarom zijn we aangesloten bij Qualis: een landelijk netwerk van zo’n vijftig makelaarskantoren dat zich toelegt op de aan- en verkoop van woningen in het hoogste segment. Hierdoor hebben we de juiste koper vaak al meteen in het vizier.

Waardebepaling

We horen je denken: wat is mijn huis waard? Dat ontdekken we met een waardebepaling. Daarmee bereken we de actuele verkoopwaarde van je woning. Tal van variabelen bepalen die waarde, zoals de locatie, het energielabel en de onderhoudsstaat van je woning. Een goede waardebepaling is van belang om tot een reële vraagprijs voor je woning te komen.

* Verplichte velden

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens