Hypotheek
adviseur

Een woning kopen is een grote gebeurtenis. Meestal heb je daarvoor een hypotheek nodig. Bij het vinden daarvan is de hulp van een erkend financieel adviseur onmisbaar. Iemand die kijkt naar wat jíj nodig hebt en zich niet laat beperken door het hypotheekaanbod in zijn portefeuille.

Onze hypotheekadviseurs in Oss en Uden werken 100% onafhankelijk. En ook fijn: ze hebben toegang tot vrijwel alle hypotheekaanbieders. Daardoor hoef je bij ons nooit een verplichting aan te gaan die nét niet helemaal lekker voelt, ‘omdat dat nu eenmaal de voorwaarden zijn’. In plaats daarvan zetten we jouw wensen, behoeften en doelstellingen voorop. Om daarna de hypotheek te vinden die perfect bij je past.

We vinden de hypotheek die perfect bij je past

Hypotheekadviesrapport

Een hypotheekadvies geven we je niet zomaar. Eerst willen we je goed leren kennen. Wat wil je? Hoe leef je? En wil je risico’s nemen? Ook kijken we naar je draagkracht. Kun je de maandlasten nog aan als je plotseling arbeidsongeschikt raakt, je baan verliest of je partner overlijdt? Al die zaken brengen we samen uitgebreid in beeld. En we zetten op een rij welke zaken nog geregeld moeten worden. Al die conclusies en aanbevelingen bundelen we in een uitgebreid hypotheekadviesrapport.

Bemiddelen

Hebben we jouw persoonlijke situatie scherp in beeld? Dan zoeken we daar de beste hypotheek bij. Geen zorgen: ook dat hoef je niet zelf te doen. We voeren alle parameters in en denken daarbij ook aan overige persoonlijke voorkeuren, zoals de wens om extra af te lossen of het uitsluiten van een buitenlandse bank. De output is altijd anders, maar heeft één overeenkomst: het is altijd het beste voorstel voor jouw persoonlijke situatie.

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & makelaar nieuwbouw (Partner)

Ryon Busser

Ryon Busser

Erkend financieel adviseur Oss en Uden

waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens