Bereken je mogelijkheden

Benieuwd welk bedrag je maximaal kunt lenen? Wat je maandlasten kunnen zijn? En welke hypotheek het beste bij je past? Onze tools geven je snel inzicht in je mogelijkheden.

We zeggen er meteen bij: de uitkomst die je krijgt, is een indicatie. Er zijn namelijk veel meer factoren die een rol spelen bij het vinden van een hypotheek die écht bij je past. Daarom gaan we veel liever met je in gesprek. Maar de berekeningen geven je wel een indruk van je vertrekpunt.

Wil je dat we de uitkomst van je berekening toelichten? Of heb je vragen? Dan staan onze erkend financieel adviseurs met plezier voor je klaar.


Maximale hypotheek berekenen

Ben je van plan om een nieuwe woning te kopen of wil je graag weten wat je maximaal kunt lenen? Dan kun je met onderstaande rekentool bekijken wat de mogelijkheden voor jou zijn. Ook kun je kijken welke maandlasten je hierbij kunt verwachten. Wil je graag een persoonlijk vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs, plan deze afspraak dan gemakkelijk in na het invullen van jouw gegevens.

Kan ik deze woning kopen?

Heb je een woning op het oog en ben je benieuwd of het mogelijk is deze woning te kopen? Vul dan in onderstaande rekentool het aankoopbedrag van deze woning in en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn. Wil je graag een persoonlijk vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs, plan deze afspraak dan gemakkelijk in na het invullen van jouw gegevens.

Maandlasten berekenen

Ben je benieuwd welke maandlasten je kunt verwachten bij een bepaald hypotheekbedrag? Vul hieronder dan de vorm, het bedrag, de looptijd en het rentetarief van de hypotheek in. Op deze manier krijg je een inzicht in het schuldverloop en de maandlasten van de hypotheek. Wil je graag een persoonlijk vrijblijvend gesprek met één van onze hypotheekadviseurs, plan deze afspraak dan gemakkelijk in na het invullen van jouw gegevens.