Niets mooiers dan alles nieuw

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, ben je de eerste eigenaar. Dat betekent: volop vrijheid en veel knopen doorhakken. Met als einddoel: een duurzaam thuis met maximaal wooncomfort.

Veel mensen dromen van een nieuwbouwwoning, bijvoorbeeld in Oss, Uden, Heesch of omgeving. Enerzijds omdat alles in zo’n woning helemaal nieuw is. Anderzijds omdat het je de vrijheid geeft om je toekomstige thuis zelf in te delen en af te werken. Je kunt bijvoorbeeld je ideale badkamer uitkiezen. Of die mooie uitbouw, dakkapel en openslaande deuren realiseren. En het mooie is: al die ‘upgrades’ kun je gewoon meefinancieren.

Wat veel kopers van een nieuwbouwwoning ook aanspreekt, is de duurzaamheid. Niet zo gek, want waar bestaande woningen massaal verduurzaamd moeten worden, voldoen nieuwbouwwoningen al aan alle moderne duurzame eisen. Denk aan triple glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Hierdoor zijn de energielasten bij een nieuwbouwwoning vaak lager dan bij een bestaande woning.

Nieuwbouwhypotheek

Voor een nieuwbouwwoning sluit je een nieuwbouwhypotheek af. Dat is net wat anders dan een hypotheek voor een bestaande woning. Geen zorgen: ook met deze financiering helpen we je graag.

Meer over nieuwbouwhypotheek

Nieuwbouw voor professionals

Ook voor projectontwikkelaars, aannemers, gemeenten en andere professionals is onze expertise op het gebied van nieuwbouwwoningen van grote waarde. Enerzijds omdat we hierdoor precies weten hoe we het aanbod snel en aan de juiste kopers verkopen. Anderzijds omdat we een scherp oog hebben voor nieuwe kansen en winnende woonconcepten in de regio.

Kom meer te weten

Nieuwbouwmakelaars

Bij de aankoop en financiering van een nieuwbouwwoning komt vaak veel op je af. Daarom helpen onze nieuwbouwmakelaars je graag bij het maken van de juiste keuzes. Zij kennen alle ins en outs op het gebied van nieuwbouw, weten waar je rekening mee moet houden en adviseren je op elk vlak. 

Met de nieuwbouwmakelaars praat je uiteraard over de woning en de extra mogelijkheden. Maar net zo belangrijk zijn zaken als de ligging van de woning en de directe omgeving. Ook schetsen we alvast een tijdslijn van de start tot en met de oplevering.

Meer over onze nieuwbouwmakelaars

Team nieuwbouw

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Nikki Verbruggen

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & makelaar nieuwbouw (Partner)

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

waar kunnen we je bij helpen?

waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens