Huren (aanhuren)

Ben je op zoek naar een passende huurlocatie? Samen bekijken we waar je nieuwe zakelijk thuis aan moet voldoen. En vervolgens vinden we die voor je.

Wil je een bedrijfspand huren in Uden, Oss of omgeving? Bijvoorbeeld omdat je flexibel wil blijven voor de groei van je organisatie? Omdat je (nog) niet de financiële positie hebt om te kopen? Of omdat er eenvoudigweg geen geschikt koopobject op de markt is? Dan is huren een uitstekende optie.

Wat zijn je voorkeuren?

Natuurlijk kijken we naar zaken als locatie, bereikbaarheid en het aantal parkeerplaatsen. Maar in onze zoektocht voor jou gaan we verder dan dat. Zo vragen we je ook naar je voorkeur voor zaken als lichtinval, sfeer/inrichting en klimaatbeheersing. En wil je dat we meegaan om het beoogde pand te bezichtigen? Dan doen we dat met alle plezier.

Let op: de huurovereenkomst

Ook bespreken we waar je op moet letten bij het aangaan van een huurovereenkomst. En we geven duidelijke antwoorden op vragen als:

  • Welke huurprijs is redelijk?
  • Voor welke duur wil je de overeenkomst aangaan?
  • Welk huurregime is van toepassing?
  • Zijn de indexeringsvoorwaarden redelijk?
  • Staat duidelijk omschreven wat wel en niet bij het huurobject hoort?

Tot slot leggen we je uit wanneer er sprake is van een (rechts)geldige overeenkomst. Want lang niet altijd is het zetten van de handtekening dé officiële bezegeling. Kortom: we loodsen je door het gehele traject, zodat je in je nieuwe zakelijk thuis de onbezorgde start kunt maken die je verdient.

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens