ONAFHANKELIJK, EERLIJK EN PASSEND HYPOTHEEKADVIES

Voor hypotheekadvies kun je op veel plekken terecht: van banken tot en met hypotheekverstrekkers. Maar wist je dat wij je ook kunnen helpen? We hebben namelijk onze eigen hypotheekafdeling. Hier krijg je onafhankelijk, eerlijk en passend hypotheekadvies van een team van specialisten. Samen met jou brengen we helder in kaart welke hypotheek, bank of hypotheekverstrekker het beste bij je past.

Wij helpen je graag!

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur (EFA) & makelaar nieuwbouw. (Partner)Kantoor Oss h.pas@krabben.nl 06 461 321 86

Ryon Busser

Erkend financieel adviseur (EFA).Kantoor Oss r.busser@krabben.nl 0412 63 29 28

Marga Heuvink

Commercieel medewerkster hypotheken.Kantoor Oss m.heuvink@krabben.nl 0412 63 29 28

Onze reviews

Transparant

Zoals u kunt zien in ons dienstverleningsdocument vragen wij u een vast bedrag als vergoeding voor ons advies- en/of bemiddeling van uw financiering. Inclusief de eventuele benodigde verzekeringen voor bijvoorbeeld de risico’s van overlijden, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid. U betaalt dus ook geen afsluitkosten aan de financiële instelling waar u uw hypotheek of verzekering onder brengt. 

Om de onafhankelijkheid en transparantie nog verder te borgen, hebben alle medewerkers van VDK hypotheken en financieringen een vast jaarsalaris, met de mogelijkheid van een extra 13e maand. Afhankelijk van het totale resultaat van VDK hypotheken en financieringen. Dus niet direct persoonsgebonden. Wij hanteren dus geen beloningsstructuur of provisieregeling per medewerker voor elke overeenkomst met klant. Met dit beleid hopen we dat u een eerlijk, open en onafhankelijk advies krijgt. Met als richtlijn “wat is het beste voor u in al zijn facetten.”