NVM Makelaars
U bevindt zich hier: home-diensten-nieuwbouw

Nieuwbouw


Jij  wilt nieuw, eigentijds en comfort naar de laatste normen. Wij kennen het aanbod en de voortgang in ontwikkeling of bouw. We kennen alle projectontwikkelaars in de regio en hebben ook hierin veruit het grootste aanbod.

En … gezien onze relatie met deze partijen, maar ook met bijvoorbeeld beleggers en woningstichtingen zijn wij als eerste op de hoogte wat er nog in ontwikkeling is, of bijvoorbeeld van huur naar koop overgaat, met vaak een zeer interessante prijsstelling en na volledige renovatie en modernisering. Alleen met zoveel voorkennis en keuze, kun je tot een goede oriëntatie komen en een bewuste keuze voor nieuwbouw koppelen aan een bewuste keuze voor wat, waar en wanneer.

Ons infocentrum dat zich specifiek richt op alles wat nieuw of vernieuwd is, of komt, in de regio, is uniek in de regio. Uiteraard ben je van harte welkom onze presentaties hier te bekijken. Onze goed opgeleide nieuwbouw adviseurs geven graag uitleg over wat er is en komen gaat, maar ook wat er allemaal verder komt kijken bij de aankoop van een nieuwbouwwoning of -appartement.

Kantoor Oss
telefoon 0412 63 29 28
nieuwbouw@krabben.nl

Kantoor Uden
telefoon 0413 25 70 33
uden@krabben.nl


Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Accepteren