Nieuwbouw

Jij wilt nieuw, eigentijds en comfort naar de laatste normen, dan is nieuwbouw zeker een uitkomst. Prachtige woningen en appartementen op ideale locaties en naar eigen smaak en inzicht af te werken.  

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Nieuwbouw

We bewegen ons niet alleen op de bestaande woningmarkt, maar we houden ons juist ook intensief bezig met de nieuwbouw die er in de regio Oss en Uden wordt gerealiseerd. Omdat we weten wat de wensen van kopers zijn, zijn we bij veel projecten al in een vroeg stadium betrokken en denken wij mee met de invulling van die projecten. Hiermee kunnen wij de koper een diversiteit aan nieuwe woningen en projecten aanbieden.

Er zijn momenteel diverse nieuwbouwprojecten in ontwikkeling, zowel in de regio Oss als in de regio Uden. Wil je meer weten of heb je bijvoorbeeld vragen over ontwikkelingen in de toekomst? Neem dan gerust contact op met ons kantoor in Oss of Uden.

Wij helpen je graag!

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Directeur Uden / Partner)Kantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur (EFA) & makelaar nieuwbouw. (Partner)Kantoor Oss h.pas@krabben.nl 06 461 321 86

Joris Welten (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Algemeen directeur / Partner)Kantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Heidi Oosterveen

Makelaar nieuwbouw.Kantoor Oss h.oosterveen@krabben.nl 0412 63 29 28

Nikki Verbruggen

Nieuwbouw adviseur.Kantoor Uden n.verbruggen@krabben.nl 0413 25 70 33