Taxeer mijn huis

Er zijn veel situaties te noemen waarbij wordt gevraagd naar een taxatierapport. De meest voorkomende is ongetwijfeld de vraag naar een NWWI-taxatierapport als er een hypotheek wordt aangevraagd. Ook voor de aanvraag van de Nationale Hypotheek Garantie wordt gevraagd naar dit taxatierapport. In beide gevallen kun je bij ons terecht!

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Taxaties

Om zeker te zijn dat er waarde kan worden gehecht aan het taxatierapport, moet je vanaf 1 januari 2016 staan ingeschreven in het Nederlands Register Voor Taxateurs (het NRVT).

Je wordt hierin pas opgenomen na toetsing van deskundigheid door een onafhankelijke instantie. Onze taxateurs hebben deze proeve van bekwaamheid afgelegd, en voldoen derhalve op persoonlijke titel aan de hoogste vakbekwaamheidseisen. Om zeker te stellen dat dit zo blijft, worden we ook door het jaar heen regelmatig getoetst op onze actuele kennis.

Naast de gegarandeerde deskundigheid telt natuurlijk ook ervaring. We zijn de langst aanwezige makelaar in de regio en kennen veel panden in en rondom Oss. In onze archieven komen we soms wel drie of vier eerdere taxaties van een pand tegen. Dit alles zorgt ervoor dat we een veelgevraagd taxateur zijn door onder meer banken, beleggers en gemeenten.

Dus wordt verkoop overwogen of is het om wat voor reden dan ook wenselijk de actuele waarde van woning of bedrijfspand te weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak! Van een gesprek word je wijzer, waarop een officiële taxatie altijd nog kan volgen. Wij helpen je in ieder geval graag!


Even voorstellen, onze taxateurs

André Louwers (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Joris Welten (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Algemeen directeur / Partner)Kantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Ralph Timmermans (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen. (Partner)Kantoor Oss r.timmermans@krabben.nl 06 542 209 13

Onno Ernst (RM-RT)

Makelaar - taxateur bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss o.ernst@krabben.nl 06 117 868 22

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Directeur Uden / Partner)Kantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Dave de Jongh (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Partner)Kantoor Uden d.dejongh@krabben.nl 06 504 206 58