Jouw huis verkopen

Je wilt je huis verkopen? Misschien is het de eerste keer, misschien ben je al vaker verhuisd. Er komt vaak veel bij kijken en daarbij helpen we je graag.

Ben je ook op zoek naar jouw droomhuis? We helpen je graag!

Zoek hier binnen ons ruime huizenaanbod

Vrijblijvende waardebepaling

Misschien heb je al concrete verhuisplannen, misschien ook niet maar ben je benieuwd naar de waarde van je huidige woning in deze markt. De eerste stap van een eventuele verkoop is de vrijblijvende waardebepaling. Voor een realistische inschatting van deze waarde en de toelichting daarop maken wij graag een afspraak met je. Interesse? Neem vrijblijvend telefonisch of via de mail contact op met ons kantoor in Oss of ons kantoor in Uden! Hieronder lichten wij de eventuele vervolgstappen toe.

Vanaf het eerste gesprek verliep het traject heel prettig. Zowel met de binnendienst als met de makelaars. Ze hebben een zorgvuldige waardebepaling gedaan en een realistische schatting van opbrengst.

De verkoop

Jouw huis verkopen is een hele spannende periode. Dat snappen we maar al te goed. Vandaar dat we je optimaal ontzorgen. Bij de verkoop van een huis komt namelijk veel kijken, en we zullen je in dit traject van A tot Z begeleiden. Vandaar ook die korte communicatielijnen, waarbij je constant door ons op de hoogte wordt gehouden van de huidige stand van zaken.

Of het gaat nu gaat van het coördineren van bezichtigingen, tot een helder advies wat betreft de verkoopprijs, wij denken graag met je mee. Sterker nog, wij zetten ons optimaal in om voor jouw verkoop, zodat spannende beslissingen daadwerkelijk leuke beslissingen worden!

Woningpresentatie

De woningpresentatie op internet van jouw woning is uiteraard een belangrijk onderdeel van de verkoop. Hier schenken we dan ook extra veel aandacht aan. Een van onze makelaars komt langs en neemt de woning in zich op en maakt aantekeningen. We stellen daarna zorgvuldig de presentatie samen die bestaat uit een passend foto/video pakket, een pakkende tekst en een duidelijke plattegrond. Wanneer alles akkoord is wordt de woning op internet geplaatst, zowel op onze eigen website als op Funda.

Eigen website & Funda

Zoals je kunt zien hebben we een moderne website. De woning wordt op de overzichtspagina weergegeven en bezoekers kunnen gemakkelijk zoeken op plaats, prijs, type etc. Uiteraard wordt de woning ook op Funda.nl geplaatst, het grootste woonplatform van Nederland. Hiermee is je woning zichtbaar voor alle woningzoekers uit Nederland.

Social media

Je vindt op onze kanalen verschillende updates over onze kantoren in Oss en Uden. Nieuwbouwprojecten, interviews, events, nieuwste diensten, jubilea, MVO en vele updates meer. Ook wordt iedere woning op ons Facebook (met meer dan 3000 volgers) en Instagram kanaal gepresenteerd. Naast de reguliere updates op Facebook verzorgen wij ook gerichte campagnes voor woningen.

Uw eigen woningwebsite

Verder maken we een website speciaal voor jouw woning via Homeshow: www.uwadres.nl. Zie als voorbeeld www.schepersweg25.nl. Hier kunnen potentiële kopers terecht voor nóg meer informatie over uw woning en indrukken.

Qualis

Van der Krabben biedt als enige in de regio Oss en Uden het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Je leest hierover meer op onze Qualis pagina.

Verkoopstyling

We maken indien gewenst ook gebruik van een professionele interieuradviseur. Zij speelt handig in op de smaak en voorkeuren van de kopers van dit moment. Maar belangrijker nog: met slimme tips maken we jouw woning helemaal klaar voor de verkoop.

Ze hebben mij perfect geholpen met de verkoop van mij huis maar tevens ook met de aankoop van mijn appartement en mijn hypotheek. Niks was ze teveel en hebben er alles aan gedaan om alles in goede banen te leiden. Nu is alles afgerond maar ze helpen nog als ik vragen heb. Top team.

Onze eigen APP

Naast de internet plaatsing wordt de woning ook op onze Van der Krabben app geplaatst. Een handige app die gebruikers de mogelijkheid biedt om gemakkelijk in ons aanbod te zoeken, zowel voor Oss als Uden. Met de zoekfunctie kunnen gebruikers voorkeuren aanvinken m.b.t. plaats, prijs koop of huur of het aantal kamers.

Kranten

Om lokaal bereik te genereren adverteren wij wekelijks in de lokale kranten in regio Oss en regio Uden. Op de achterpagina van weekbladen Regio Oss en Arena vind je onze advertentie. Hierin staan enkele woningen uitgelicht, een actueel blog en houden we je op de hoogte van de actuele hypotheekrente.

In Regio Oss verschijnt onze advertentie 2-wekelijks en in Arena vierwekelijks. Regio Oss heeft een oplage van 45.500 stuks en Arena 11.000 stuks. Een groot lokaal bereik dus.


VRAGEN? WIJ HELPEN JE GRAAG!

Joris Welten (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Algemeen directeur / Partner)Kantoor Oss j.welten@krabben.nl 06 546 231 24

Dave de Jongh (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Partner)Kantoor Uden d.dejongh@krabben.nl 06 504 206 58

Ralph Timmermans (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen. (Partner)Kantoor Oss r.timmermans@krabben.nl 06 542 209 13

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. (Directeur Uden / Partner)Kantoor Uden j.gremmen@krabben.nl 06 212 648 55

Tim Otten (K-RMT)

Makelaar wonen.Kantoor Oss t.otten@krabben.nl 06 273 024 50

Berti van Wanrooij (KRM)

Makelaar wonen.Kantoor Uden b.vanwanrooij@krabben.nl 06 29389480

Wesley van Vlijmen

Makelaar wonen & nieuwbouw adviseur.Kantoor Oss w.vlijmen@krabben.nl 06 255 906 94

Olaf Zonnenberg

Makelaar wonen.Kantoor Oss o.zonnenberg@krabben.nl 06 825 758 97

André Louwers (RM-RT)

Makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatigvastgoed. Kantoor Oss a.louwers@krabben.nl 06 546 229 61

Malou Loeffen

Commercieel medewerkster.Kantoor Oss m.loeffen@krabben.nl 0412 63 29 28

Ria Nijk

Commercieel medewerkster.Kantoor Oss r.nijk@krabben.nl 0412 63 29 28

Simge Temel

Commercieel medewerkster.Kantoor Oss s.temel@krabben.nl 0412 63 29 28

Chanda Lambrichts

Informatrice.Kantoor Oss c.un@krabben.nl 0412 63 29 28