Eerste Qualis Magazine 2020

Een optimaal resultaat dankzij stille verkoop!

Uw woning is bijzonder. Niet alleen voor u maar ook voor anderen. Vanwege de geliefde bouwstijl of architectuur, de levendige stadslocatie, die zeldzaam stille plek in het buitengebied, het gewilde villapark of die meest favoriete, moderne gezinswijk.

Hoe dan ook: uw woning heeft een of meer schaarse kenmerken. Dan kan stille verkoop opvallend goede resultaten bieden. In vertrouwelijk en vrijblijvend overleg bespreken wij graag de mogelijkheden. Ook wanneer u er nog niet zeker van bent of u gaat verkopen!

Stille verkoop heeft alles te maken met nieuwswaarde. Zolang uw woning niet op grote websites als Funda staat, waarderen gegadigden het dat wij hen gericht voor uw woning benaderen. Zij realiseren zich dat er geen of nauwelijks onderhandelingsruimte is omdat het grootste deel van de doelgroep nog niet van deze verkoop op de hoogte is.

Lukt het een woning in dit stadium te verkopen dan wordt vaak verkocht voor (zo goed als) de vraagprijs. De verkoper heeft in korte tijd een goede prijs gemaakt voor de woning en de koper heeft zijn droomhuis voor de markt uit weten te bemachtigen!

Natuurlijk kunnen er ook persoonlijke redenen zijn om (eerst) voor stille verkoop te kiezen: omwille van privacy, een langere oplevertermijn of om bijvoorbeeld de belangstelling voor de woning binnen het prijssegment te meten.

Sinds kort kunnen wij uw woning ook onder stille verkoop op Qualis.nl aanbieden: uw woning komt dan in heel Nederland gericht onder de aandacht van relevante geïnteresseerden die zich met opgaaf van zoekprofiel en persoonsgegevens hebben aangemeld (zie www.qualis.nl/nl/stille-verkoop).