Hof van Lith Lith

Beschikbaar

Hof van Lith

Aan de Meester van Coothstraat en het Heuvelhofke in Lith verrijzen 10 moderne nieuwbouwwoningen. Op deze plek stond voorheen een schoolgebouw. Een fantastische locatie midden in het dorp, waardoor je alles bij de hand hebt. Alleen al de locatie krijgt dan ook een tien met een griffel.

Datzelfde geldt voor de woningen. Hof van Lith telt 4 rijwoningen, 4 levensloopbestendige woningen en 2 twee-onder-een-kapwoningen. Welke woning je ook kiest, je geniet optimaal van je eigen achtertuin, voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een energiezuinige, onderhoudsarme woning.

Droom jij van een moderne nieuwbouwwoning met een eigentijdse uitstraling? Dan kom je thuis in Hof van Lith. Midden in dit gezellige Brabantse dorp realiseren we 10 woningen in een knus woonhofje. Stuk voor stuk bijzonder, met elkaar uniek.

Ga jij voor een levensloopbestendige woning met nostalgische luiken naast de ramen, een rijwoning met een stijlvolle omlijsting of een twee-onder-een-kapwoning met een prachtige grote erker in de markante voorgevel? De woningtypes in Hof van Lith zijn allemaal verschillend qua uitstraling. Dat zorgt voor een vrolijk en divers woonhofje.

Hof van Lith is dé plek waar de kinderen heerlijk buitenspelen terwijl jij geniet van een vers kopje koffie in de tuin. Een plek waar je ’s avonds de buren treft op straat om nog even de dag door te nemen. Kortom: een buurt waar je je meteen thuis voelt.

Locatie

Even wat lekkers halen bij de markt op het plein bij de kiosk. Samen uitwaaien tijdens een wandeltocht langs de oevers van de Maas. Of in het weekend de kinderen aanmoedigen op het sportveld bij voetbalclub NLC ’03. In Hof van Lith woon je centraal in het dorp en geniet je iedere dag van het al het goede van het Brabantse leven.

In Lith vind je alles wat je nodig hebt. Een gezellige dorpskern met historische panden, schattige kleine straatjes, mooie brede lanen en het authentieke stelsel van paden, stammend uit de Middeleeuwen. Een eigen basisschool, uitstekende kinderopvang en een bruisende voetbalclub. Kleine ambachtelijke winkels en een supermarkt. Een huisarts en tandarts om de hoek. En gezellige terrasjes om een drankje te drinken.

Een lange wandeling of een snel blokje hardlopen. Een flinke fietstocht of een fanatiek stuk mountainbiken: de omgeving van Lith nodigt je uit om in beweging te komen. Zo is bijvoorbeeld het recreatiegebied Lithse Ham een absolute aanrader! En met maar liefst drie jachthavens in de nabije omgeving is er in, op en rondom het water altijd iets te doen. Na afloop geniet je in eigen dorp van een welverdiend vers croissantje bij het Lithse Bakkertje of een uitsmijter bij restaurant Hertog Jan van Brabant.

Een dagje shoppen of met vrienden op stap? De stad Oss ligt op fietsafstand. En binnen een halfuurtje rijden zit je op een terrasje in de historische binnenstad van Den Bosch.

Onze nieuwbouwmakelaars

Heidi Oosterveen

Heidi Oosterveen

Adviseur nieuwbouw

Nikki Verbruggen

Nikki Verbruggen

Adviseur nieuwbouw

Joris Welten (RM-RT)

Joris Welten (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen & bedrijfsmatig vastgoed (Directie/partner)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

Jeffrey Gremmen (RM-RT)

NVM register makelaar - taxateur wonen (Directie/partner)

Harm van der Pas (K-RMT)

Harm van der Pas (K-RMT)

Erkend financieel adviseur & makelaar nieuwbouw (Partner)

Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Ik wil een afspraak maken

Contactgegevens