Ruitererf te Uden

Ruitererf, waar wonen en natuur samenkomen

Wonen aan een boerenerf aan de rand van Uden in een bijzondere en duurzame woonwijk. Dat is wonen in Ruitererf in De Ruiter! Een wijk met een landelijke sfeer en waar wonen en natuur met elkaar verweven zijn. Hier creëer je jouw eigen groene oase van rust en ruimte. Kinderen fietsen lekker rond, terwijl jij een koffie drinkt op ’t bankje voor je huis met de buurvrouw. Het allerbeste? Dat alles gebeurt op een steenworp afstand van het centrum van Uden!

Woningaanbod

Ruitererf ligt aan de rand van de nieuwe woonwijk De Ruiter dat in totaal bestaat uit circa 165 woningen. In Het Ruitererf komen 6 levensloopbestendige 2 onder 1 kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. Dit deel van de wijk krijgt een eigen identiteit met woningen gelegen aan een boerenerf. Een gemoedelijke plek waar buren elkaar ontmoeten op ‘het erf’ en kinderen veilig en zorgeloos buiten spelen. De groene inrichting van de openbare ruimtes en de landelijke architectuur geven deze wijk haar unieke karakter. Ook de fantastische locatie, in de natuur én aan de rand van Uden, maken Ruitererf tot een bijzondere en  sfeervolle plek. 

Projectstatus

In ontwikkeling - verwachte start verkoop eind kwartaal twee 2024

Overige informatie

Schrijf je direct in als geïnteresseerde via https://www.nieuwbouw-ruitererf.nl/

Project om naar uit te kijken

Benieuwd naar dit project? Of wil je als eerste op de hoogte blijven van aankomende projecten? Vul onderstaand formulier in en we houden je op de hoogte! 

* Verplichte velden