Specialisten in exclusieve woningen
Ons woningaanbod onder het Qualis label omvat prachtige boerderijen en villa's op de mooiste locaties. U vindt hier de absolute top qua woningaanbod in de regio Oss en Uden. Van der Krabben makelaardij biedt u, als enige in de regio Oss en Uden het Qualis label. Dit label vertegenwoordigt het exclusieve woningaanbod in de hogere prijsklasse en wordt gecombineerd met het advies en de deskundigheid van Van der Krabben.
Voor het Qualis aanbod in andere regio's gaat u naar www.qualis.nl.

Specialisten in exclusieve woningen

Van der Krabben voert het exclusieve Qualis label in de regio Oss en Uden. Toegekend aan een selectie van 50 NVM makelaars die hun sporen hebben verdiend in de bemiddeling van exclusief onroerend goed. Makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende marktpositie in het hogere marktsegment. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit samenwerkingsverband een uitstekende investering is om onze dienstverlening verder te perfectioneren. De krachtenbundeling van Qualis makelaars op landelijk niveau heeft zich ruimschoots bewezen en leidt aanwijsbaar tot een optimale prijsvorming binnen een aanvaardbare verkooptijd. Of u nu uw woning wilt verkopen, een andere woning wilt kopen of uzelf oriënteert: laat u adviseren of begeleiden door de makelaar die met Qualis ruimte geeft aan uw ambities en aspiraties.

Landelijke aandacht

De Qualis makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van uitsluitend door de Qualis makelaars in te zetten media zoals Qualis Magazine, Qualis Gallery en Qualis.nl. Daarnaast beheren de Qualis makelaars een landelijk relatiebestand van de exclusieve doelgroep. Met Qualis Share wordt dit relatiebestand ook ingezet via social media als bijvoorbeeld Facebook.

Qualis Magazine (4 edities per jaar)

Dit door Van der Krabben gepersonaliseerde, lifestyle magazine wordt gekenmerkt door eigentijdse redactionele artikelen over onder andere wonen, lifestyle, kunst en cultuur. Het betreft een glossy, full colour magazine waarin het exclusieve woningaanbod van de door Qualis geselecteerde NVM makelaarskantoren wordt gepubliceerd. Het wordt verzonden naar de door alle Qualis makelaars geselecteerde adressen uit de specifieke doelgroep. Daarnaast kiezen alle Qualis makelaars met zorg een groot aantal publieke adressen waar het Qualis Magazine op de leestafels komt te liggen. Tevens wordt naar iedereen in de doelgroep die contact heeft met ons kantoor per mail, een digitale uitvoering van het Qualis e-Magazine verzonden.
Bekijk de laatste versie van het Qualis e-Magazine >

Qualis Gallery (2 edities per jaar)

Dit glossy full colour magazine biedt ruim 250 pagina's exclusief woningaanbod wordt verzonden naar huiseigenaren die hun woning, in het hoger segment, op dat moment te koop hebben staan. Het Qualis aanbod komt hiermee altijd op het juiste moment onder de aandacht van potentiële kopers. Tevens wordt naar iedereen in de doelgroep die contact heeft met ons kantoor per mail, een digitale uitvoering van de Qualis e-Gallery per mail verzonden.
Bekijk de laatste versie van de Qualis e-Gallery >