MAKELAAR
GEZOCHT

FULLTIME  |   locatie Uden
De functie

Als makelaar in de bestaande bouw ben jij samen met de rest van ons team in Uden en Oss verantwoordelijk voor al onze aan- en verkoopopdrachten. Jij krijgt er energie van om onze verkopers, maar ook onze aankoop klanten zo goed mogelijk te begeleiden!

We zijn een ambitieuze en innovatieve organisatie, samen gaan we voor het beste resultaat voor alle partijen. Je begeleidt bezichtigingen, verzorgt de waardebepalingen, denkt mee met verkopers en kopers en houdt ze op de hoogte, voert de inspecties uit en uiteraard nog veel meer.

Wie ben jij?

We verwachten dat je klantgericht, positief, commercieel maar bovenal een teamplayer bent. Goede communicatie tussen alle partijen is één van de belangrijkste punten van je baan. Je hebt een groot netwerk en maakt makkelijk contact. Ook denk je graag mee over de nieuwste trends in de makelaardij en hoe we nóg beter te werk kunnen gaan.

Je bent stressbestendig en bent flexibel in je agenda. Je hebt affiniteit met de makelaardij en hebt een opleiding in de vastgoedsector of bent bereid om deze te volgen. MBO+ of HBO-denkniveau is een pré.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en groei, en:

- Een enthousiast, op elkaar ingespeeld team om samen het verschil mee te maken
- Beloning op basis van kennis, ervaring en opleiding
- Auto en telefoon van de zaak
- Vakantiegeld
- Gunstige pensioenregeling en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
- Gezellige teamactiviteiten door het jaar heen

Reageren?

E-mail: j.gremmen@krabben.nl

Van een bedrijfsweekend tot Pruuven; volop gezelligheid!