Lithoijen

Langwijkstraat 0ong

€ 325.000,- v.o.n.
Favoriet
Perceel: 1310 m2

Over deze woning

Hier kunnen woondromen werkelijkheid worden, wonen in het buitengebied.

Tegelijkertijd kom je vanuit deze omgeving heel gemakkelijk bij de voorzieningen welke gelegen zijn in bijvoorbeeld Lith en Oss.

Dit bouwkavel, op deze locatie, biedt je prachtige ruimte om met eigen idee├źn aan de slag te gaan voor een vrijstaand woonhuis. Heel gemakkelijk kun je je dromen hier perfect projecteren.

Bijzonderheden:

+ Indien u interesse heeft en wilt weten wat de mogelijkheden zijn, heeft de gemeente Oss kenbaar gemaakt, alvorens er een aanvraag ingediend wordt, met een informeel traject (vooroverleg) te beginnen. Voor een vooroverleg volstaat het als men een schetsplan indient. Zij toetsen dit vervolgens aan o.a. het bestemmingsplan. Bij de beoordeling geven zij ook aan of er aanvullende onderzoeken nodig zijn, zoals een bodemonderzoek, archeologisch onderzoek etc. Het is uiteraard geen verplichting om een vooroverleg eerst door te lopen. Voordeel ervan is dat je niet alle gegevens hoeft in te dienen.

Zie bestemmingsplan voor de bouwmogelijkheden van een woning.

+ In het verleden heeft verkopende partij een grondonderzoek laten verrichten. Hieruit is voortgekomen dat er nog een aanvullend archeologisch onderzoek verricht moet worden. De kosten voor dit onderzoek zijn voor rekening van kopende partij.

+ Wij verwijzen ook naar het laatste grondonderzoek welke is verricht door NIBAG, d.d. 24-01-2023. Dit grondonderzoek is op te vragen via ons kantoor.


Indien u interesse heeft en een bieding wil uitbrengen kan dit middels een door ons verstrekt biedingsformulier welke u via ons kantoor kunt opvragen.

Wij informeren u graag vrijblijvend over alle mogelijkheden!

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 325.000,- v.o.n.
Status: Beschikbaar
Aanvaarding: In overleg
Bouw
type-object: Bouwgrond
Oppervlakten en inhoud
Perceeloppervlakte: 1310 m2
Buitenruimte
Tuintypen: Geen tuin
Achteringang: Nee
Parkeren
Soorten: Geen garage

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik deze woning betalen?
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens