Berghem

Nieuwe Steeg 10

€ 850.000,- k.k.
Favoriet
Pand: 3919 m2
Perceel: 3130 m2

Over dit pand

Deze bedrijfsruimte op een royaal perceel van 3.186 m2 biedt alles wat u nodig heeft voor uw onderneming. Naast de ruime bedrijfshal is er namelijk ook kantoorruimte beschikbaar voor uw administratieve werkzaamheden. Bovendien is deze bedrijfshal uitgerust met meerdere toiletten en een goed uitgeruste pantry. En aan het einde van de werkdag biedt het terrein de mogelijkheid om veilig afgesloten te worden.

Oppervlakte:

+ Bedrijfshal: 661 m2
+ Overige ruimtes: 72 m2
+ Totaal: 733 m2

Kenmerken:

+ Ruimte: Met een perceeloppervlakte van 3.186 m2 zijn er talloze mogelijkheden voor uw onderneming. U kunt de ruimte aanpassen en benutten om aan uw specifieke behoeften te voldoen, of het nu gaat om opslag, productie of distributie. Overigens bevindt zich een oppervlakte van 850 vierkante meter aan bruikbaar buitenterrein.

+ Kantoorruimte: Deze bedrijfsruimte beschikt over twee kantoorruimtes, waardoor u zowel uw operationele als administratieve werkzaamheden op één locatie kunt concentreren. Beide ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond en zijn verwarmd middels radiatoren. Verder is één van de kantoorruimtes voorzien van een handige pantry.

+ Afsluitbaar terrein: Het perceel is voorzien van een toegangspoort die kan worden gesloten om de toegang tot het terrein te beperken. Deze poort biedt extra beveiliging en geeft u volledige controle over wie toegang heeft tot de bedrijfsruimte.

+ Pantry: Naast de reeds aanwezige pantry bij de kantoorruimte, is er nog een pantry in het pand beschikbaar, welke eventueel kan worden ingezet als kantine.

+ Toiletvoorziening: In de bedrijfshal zijn meerdere toiletten en wastafels beschikbaar, strategisch verdeeld over twee afzonderlijke locaties.

+ De bedrijfshal is voorzien van drie sectionaaldeuren

+ De linkerhal is voorzien van twee airco's

+ Ligging: Het perceel is gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Geer, een gebied dat bekend staat om zijn zakelijke activiteiten en strategische locatie. U zult profiteren van de nabijheid van andere bedrijven, transportmogelijkheden en voorzieningen.


Bestemmingsplan
+ Bestemmingsplan functieaanduiding Bedrijf, enkelbestemming bedrijf. Bedrijven toegestaan die voorkomen in de categorieën 1 t/m 2 van de milieuzoneringslijst. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

Aanvaarding:
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 850.000,- k.k.
Status: Verkocht
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 3919 m2
Perceeloppervlakte: 3130 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken