Boekel

De Vlonder 213b T1

€ 60,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 1190 m2
Perceel: 2643 m2

Over dit pand

Ben je op zoek naar een gloednieuwe, multifunctionele bedrijfshal met kantoorruimte? Zoek niet verder! Wij presenteren met trots ons nieuwste nieuwbouwproject, een indrukwekkende bedrijfshal van circa 1.500 m² met alle voorzieningen die jouw bedrijf nodig heeft of gerealiseerd kan worden. Het project zal zich in twee fases voltrekken.

Oppervlakten:
+ Fase 1 totaal 1.190 m2
+ Hal hoog ca. 800 m2, hoogte ca. 09 meter.
+ Hal laag ca. 195 m2, hoogte ca. 05 meter.
+ Kantoor op verdieping ca. 195 m2.

Huurprijs is gebaseerd op de vierkante meters van fase 1.

Kenmerken:
+ Ruime Oppervlakte: Met een totale oppervlakte van ca. 1.190 m² voor fase 1 biedt deze bedrijfshal voldoende ruimte voor al jouw activiteiten en plannen.

+ Praktische Indeling: De bedrijfshal is ontworpen met oog voor efficiëntie, inclusief een verdiepingsvloer in het voorste gedeelte, ideaal te gebruiken als kantoorruimte voor je administratieve behoeften.

+ Flexibele Hoogtes: Met een hoogte van vijf meter tot aan de eerste verdieping en een totale hoogte van negen meter zonder verdiepingsvloer, biedt dit pand volop mogelijkheden voor verschillende bedrijfstakken.

+ Stijlvolle Gevelbekleding: De buitenzijde van de bedrijfshal is bekleed met moderne zilvergrijze sandwichpanelen.

+ Duurzaam en Veilig: Het pand beschikt over aluminium kozijnen, ramen en deuren, die niet alleen stijlvol zijn maar ook duurzaamheid en veiligheid garanderen.

+ Dakbedekking: De kunststof dakbedekking zorgt voor een waterdichte en goed geïsoleerde omgeving, wat bijdraagt aan een aangename werkomgeving.

+ Compleet Uitgerust: De bedrijfshal is voorzien van alle benodigde elektra-, waterinstallatie, krachtstroom en internetaansluiting waardoor je je kunt richten op jouw bedrijfsactiviteiten zonder zich zorgen te maken over de basisvoorzieningen.

+ Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

+ Pand is rijkelijk voorzien van sectionaaldeuren.

+ Bestemmingsplan: Enkelbestemming bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 3.1. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Vloerverwarming: De bedrijfsruimte is uitgerust met vloerverwarming, waarbij de slangen al zijn gelegd voor eventuele activering.

Ideaal voor Ondernemers: Dit pand biedt de perfecte ruimte voor een groeiend bedrijf, logistiek centrum, productie-eenheid of een combinatie van activiteiten. De veelzijdigheid van de ruimte stelt je in staat om het interieur volledig naar jouw wensen in te richten.

Praktische Locatie: De bedrijfshal is strategisch gelegen op goed bereikbaar bedrijventerrein De Vlonder, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot belangrijke snelwegen (N605, N277).

Aarzel niet en grijp deze unieke kans om jouw bedrijf te vestigen in deze hoogwaardige bedrijfshal met kantoorruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Aanvaarding:
In overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 60,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 1190 m2
Perceeloppervlakte: 2643 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op eigen terrein.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken