Erp

Hertog Janplein 28

€ 2.250,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 368 m2

Over dit pand

Welkom bij deze winkelruimte in hartje Erp, een uitstekende locatie met een scala aan kenmerken. Gelegen aan een drukke doorgaande weg, biedt deze ruimte optimale zichtbaarheid en toegankelijkheid voor potentiële klanten. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving, waardoor het gemakkelijk is voor klanten om de winkelruimte te bereiken.

Met een v.v.o. van 226m2 biedt deze locatie een royaal winkeloppervlak waarin je jouw bedrijf kunt ontplooien. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond en tegelvloer. Daarnaast beschikt de ruimte over een toilet, een afgesloten kantine met pantry en een aparte kantoorruimte. Dit alles draagt bij aan het creëren van een comfortabele en functionele werkomgeving.

De winkelruimte is gunstig gelegen dicht bij diverse winkels en supermarkt. Dit zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten en creëert een levendige omgeving. Bovendien is de locatie gemakkelijk bereikbaar met de auto en gelegen in nabijheid van de A50 en provinciale weg N279. Dit maakt het eenvoudig voor zowel klanten als werknemers om het pand te vinden en te bereiken.

Wellicht zie jij het helemaal zitten, want je hebt een fantastisch idee of plan wat je hier zou willen vestigen. Of, je vindt de locatie en faciliteiten zodanig dat dit je op zich al erg aantrekt. Alleen … je wilt dan wel graag advies wat hier goed zou kunnen lopen. In beide gevallen wil je de uiteindelijke activiteit bovendien niet zelf gaan runnen, maar er moet iemand komen die net zo enthousiast raakt als jijzelf en die taak graag op zich wil nemen.

Denk jij vanuit die invalshoek en wil je hier eens over brainstormen, dan raken wij graag met jou in gesprek. Wie weet waar we in een gezamenlijke inspanning toe kunnen komen! Er zijn vele wegen die naar Rome leiden; wij kennen ze in onze vakdiscipline allemaal!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om jou binnenkort te verwelkomen in onze winkelruimte in hartje Erp.

Oppervlakten

+ Begane grond - 287 m2 (kantoor 32 m2 / winkel 226 m2)
+ 1e verdieping - 57 m2
+ Overkapping achter - 24 m2
+ Totaal - 368 m2

Kenmerken

+ Gelegen in hartje Erp.
+ Winkelruimte met kantoor en opslagruimte.
+ Afgesloten kantine met keukenblok.
+ Frontbreedte van 7,42 m.
+ Energielabel A++, geldig t/m 18-10-2031.
+ Voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.
+ Bestemming; detailhandel (m.u.v. supermarkt), dienstverlening, horeca (categorie 1a t/m 1c en categorie 2), kantoor, maatschappelijke voorzieningen. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.250,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 368 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken