Geffen

Veldstraat 39-41

€ 1.200.000,- k.k.
Favoriet
Pand: 2783 m2
Perceel: 1195 m2

Over dit pand

Unieke kans; veelzijdig bedrijfsruimte, gelegen op royaal kavel, met (uitbreidings)mogelijkheden binnen het bestemmingplan.

Het object is gelegen in het dorp Geffen, op een steenworp afstand van Oss en in de rook van 's-Hertogenbosch. Het perceel heeft een totale grote van 2859 m2. De totale bebouwing is royaal en maar liefst 1.488 m2 groot, bestaande uit Werkplaats, Opslagruimte, Showroom, Kantoren, Kantine en sanitaire voorzieningen.

Daarnaast bevindt zich op het terrein een royaal voor- als achterterrein, voorzien van volledige omheining. Door de brede frontbreedte kunnen we spreken over een aantrekkelijke zichtlocatie, gelegen aan een verkeersader.

Het bedrijf is gelegen op het bedrijventerrein ‘Het Veld’ in Geffen. Dit terrein staat bekend door de aanwezigheid van diverse Mkb-bedrijven. Daarnaast, is de bereikbaarheid van het bedrijventerrein uitstekend, en kunt u de A59 binnen enkele minuten bereiken, welke opsplitst richting; Nijmegen, 's-Hertogenbosch en Eindhoven.

Oppervlakte:
+ Bedrijfsruimte: ca. 1.488m2
+ Buitenterrein voor en achter: ca.1.295m2
+ Perceelgrootte: 2.859m2.

Kenmerken:

+ Binnenruimte: Het pand biedt veel mogelijkheden door de diverse ruimtes. Of u nu een kantoor, showroom, opslagruimte of werkplaats zoekt, dit pand heeft het allemaal.

+ Buitenruimte: Het pand beschikt over een buitenruimte aan zowel de voor- als achterzijde van het pand. Het ruime buitenterrein is afgesloten en geschikt voor parkeren, opslag of extra werkruimte. Met de verharde ondergrond en de goede bereikbaarheid een ideale toevoeging voor elk bedrijf.

+ Locatie: Het pand is gunstig gelegen aan een levendige straat, waardoor het een uitstekende zichtlocatie geniet te midden van de drukte.

+ Overheaddeuren: Het pand beschikt over drie overheaddeuren welke zorgen voor naadloze logistiek.

+ Werkruimte: De ruime werkruimte beschikt over een hoog plafond met lichtstraten wat zorgt voor een natuurlijke en lichte werkomgeving.

+ Showroom: Het pand beschikt over een ruimte welke als showroom benut kan worden. Dit is met de vele ramen ideaal om je product te presenteren.

+ Entree: De voorgevel van het pand biedt een grote en uitnodigende entree.

+ Veelzijdigheid: De grote van dit pand is ideaal om je eigen indeling te creëren passend voor jouw bedrijf.

+ Toegankelijkheid: het pand is nabij belangrijke wegen wat betekend dat je optimaal te bereiken bent voor klanten en eventuele leveranciers.

+ Representativiteit: Met de mogelijkheid van een showroom tot een kantoorruimte zorgt dit pand voor een professionele uitstraling.

+ Functionaliteit: De betonvloer in de bedrijfsruimte en het verharde buitenterrein bieden mogelijkheden voor diverse bedrijfsactiviteiten.

+ Voorzieningen: Sanitair met meerdere toiletten voor het comfort van medewerkers en bezoekers

+ Bestemmingsplan: Bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan.

Bijzonderheden

+ Binnen het bestemmingsplan, zijn er nog diverse mogelijkheden tot uitbreiding.
+ Breed scala aan activiteiten mogelijk, door dat Bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan.
+ Het object bestaat uit 02 adressen, dit in combinatie met de verschillende ruimtes, heb je mogelijkheden tot eigen gebruik en daarbij ruimte(s) te verhuren.

Grijp deze unieke kans om uw bedrijf te vestigen of uit te breiden in een ruime en functionele omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer gedetailleerde informatie, vragen of om een bezichtiging te plannen.

Aanvaarding:
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.200.000,- k.k.
Status: Verkocht
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 2783 m2
Perceeloppervlakte: 1195 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Er is parkeergelegenheid op eigen terrein welke ook afsluitbaar is middels een poort.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken