Nuland

Kerkstraat 38

€ 2.950,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 732 m2
Perceel: 2010 m2

Over dit pand

Op zoek naar een veelzijdig winkelpand met een uitstekende locatie? Dit ruime winkelpand in Nuland biedt 732 m2 aan mogelijkheden op een strategische locatie. Met 415 m2 op de begane grond en 317 m2 op de verdieping, is dit pand perfect geschikt voor diverse ondernemingen en activiteiten, waaronder detailhandel, horeca en maatschappelijke doeleinden.

Kenmerken:

+ Ruimte: De royale begane grond en verdieping bieden veel ruimte voor jouw bedrijfsideeën en -uitbreidingen. Met in totaal 732 m² heb je alle ruimte die je nodig hebt om jouw visie te realiseren.

+ Bestemmingsmogelijkheden: Dit pand heeft een brede bestemmingsmogelijkheid, waardoor het geschikt is voor detailhandel, horeca en maatschappelijke doeleinden. Of je nu een winkel, restaurant, kantoor of een combinatie van deze functies wilt vestigen, dit pand biedt je de flexibiliteit om jouw bedrijf te ontwikkelen zoals je dat wilt.

+ Centrale ligging: Gelegen in het hart van Nuland, geniet je van een uitstekende zichtbaarheid en bereikbaarheid. De locatie trekt zowel lokale bewoners als bezoekers aan, wat jouw bedrijf ten goede zal komen.

+ Parkeren: In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel jouw klanten als medewerkers, waardoor de toegankelijkheid van jouw winkelpand nog gemakkelijker wordt.

Dit winkelpand biedt een kans om jouw ondernemersdromen waar te maken. Met de veelzijdigheid in bestemmingsmogelijkheden, ruime indeling en handige parkeervoorzieningen is het perfect geschikt voor diverse bedrijfstypes. Neem vandaag nog contact met ons op om een bezichtiging te plannen en ontdek alle mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

+ Bestemmingsplan detailhandel, maatschappelijk, horeca. Volledige bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.

+ Voorzien van een plateau lift.

+ Energielabel A++.


Oppervlakten

+ Begane grond is: 415 m2
+ Verdieping: 317 m2
+ Totaal: 732 m2


Aanvaarding
In overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 2.950,00 / mnd.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 732 m2
Perceeloppervlakte: 2010 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Gratis parkeren voor de deur

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken