Over dit pand

Met zijn markante en representatieve uitstraling springt dit bedrijfsgebouw absoluut in het oog. Dat heeft alles te maken met de ligging aan een brede weg aan de rand van het bedrijventerrein Danenhoef. Een locatie die nog extra wordt benadrukt door het uitgestrekte veld ertegenover en de weidse uitkijk door de grote vensters aan de voorzijde.

De gunstige ligging vertaalt zich zeker ook in een gemakkelijke bereikbaarheid. Het bedrijventerrein is prima ontsloten en heeft een directe aansluiting op de N329. Dit zorgt voor een rechtstreekse verbinding met zowel de A50 als de A59 richting Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Daarmee liggen de wegen naar alle delen van het land volledig open.

Wie bij het bedrijfsgebouw aankomt, kan voor de deur parkeren. Vervolgens leidt een ruime entree naar een van de drie beschikbare kantoorruimtes op de eerste verdieping. Alle kantoren kennen een prima lichtinval door grote vensters met deelramen en hebben een grootte van respectievelijk circa 13, 23 en 56 vierkante meter.

De drie kantoren zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals internetaansluitingen, led-verlichting en HVAC-plafonds. Kantoren 2.2 en 2.3 zijn voorzien van elektrische zonnescreens. Het grootste kantoor is uitgevoerd met een keukenblok. Verder zijn in het pand algehele voorzieningen aanwezig zoals een alarminstallatie, internet en vloerverwarming.

Kenmerken

+ Parkeerplaatsen op eigen parkeerplaatsen aan de linkerzijde van het pand.

+ Binnenkomst door dubbele toegangsdeuren in fraaie ruime entree.

+ Op de eerste verdieping zijn drie kantoren beschikbaar voor verhuur. Het gaat om een grote kantoorruimte van 56,20 m², een kantoor van 13,38 m² en een kantoor van 23,35 m².

+ Het grootste kantoor beschikt over een keukenblok.

+ Alle kantoren zijn voorzien van led-verlichting-panelen en HVAC-plafonds. Verder zijn algemene voorzieningen als alarm, internet en energie in de huurprijs opgenomen.

+ Kantoren 2.2 en 2.3 zijn voorzien van elektrische zonnescreens.

+ In het gebouw is een dames- en herentoilet aanwezig.

+ Indien gewenst is ook de archiefruimte in de kelder beschikbaar (circa 50-75 m²).

Beschikbaarheid

+ Kantoorruimte 2.1, 56,2 m2 - verhuurd
+ Kantoorruimte 2.2, 13,4 m2 - verhuurd
+ Kantoorruimte 2.3, 23,4 m2 - verhuurd
+ Kantoorruimte 2.4, 23,4 m2 - verhuurd

Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 250,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Kantoorruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 93 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeerplaatsen op eigen parkeerplaatsen aan de linkerzijde van het pand.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken