Oss

Galerij 6A

€ 500,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 35 m2
Perceel: 1500 m2

Over dit pand

Deze winkelruimte heeft een opvallende locatie in het centrum van Oss gelegen in een overdekte winkelstraat. Het pand maakt namelijk deel uit van de bekende Osse galerij. Dit is een brede overdekte doorgang tussen twee winkelzones. En die doorsteek zal zeker aan populariteit winnen als deze in de toekomst uitkomt bij het toekomstige prominente Walkwartier.

Het Walkwartier is het nieuwe kloppende stadshart dat momenteel wordt gerealiseerd. En het verbindt de Galerij straks met een centraal uitgaans- en winkelgebied van Oss. Op die route neemt dit winkelpand dus een goed zichtbare positie in. Met een open uitstraling die uitnodigt om even binnen te komen.

De compacte afmetingen van de winkel maken een sfeervolle en gezellige uitstraling goed mogelijk. Ideaal voor een grote variëteit aan bedrijfsactiviteiten. Naast winkels kunnen bijvoorbeeld ook adviesbureaus of andere publieksgerichte diensten er een prima onderkomen vinden.

Onder de gelijkvloerse centrale ruimte is er bovendien nog een kelder beschikbaar. Deze kan dienst doen als magazijn, berging of opslagruimte. Verder is er in het pand een eigen toiletruimte aanwezig.

Kenmerken

+ Betaald parkeren op parkeerterreinen en parkeerplaatsen in centrum. Parkeergarage Bergoss en Oostwal-Oost liggen op loopafstand van het centrum.

+ Toegang via toegangsdeur naast grote etalageruit.

+ Binnenkomst in compacte winkelruimte van in totaal ca. 18 vierkante meter

+ Kelder van ca. 16 vierkante meter is bereikbaar via vaste trap. Geschikt als berging of opslagruimte.

+ Voorzien van toiletruimte.

+ Eigen HR-combiketel in kelder.

+ Voorzieningen; laminaatvloer, luchtgordijn en systeemplafond met verlichting.


Aanvaarding
In nader overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 500,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 35 m2
Perceeloppervlakte: 1500 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren in het centrum. In het centrum van Oss zijn twee verschillende tarieven voor betaald parkeren. Op alle grote en kleine parkeerterreinen in het centrum geldt een tarief van € 1,50 per uur en maximaal € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert, dan betaalt u op deze parkeerterreinen maximaal € 4,- per dag. In het centrum geldt voor het parkeren op de vakken langs de weg een ander tarief. Dit is € 0,75 voor het 1e half uur, elk volgend uur wat daarna komt € 2,50. Deze vakken zijn vooral bedoeld voor kort parkeren. Parkeerterrein Raadhuishof Op het parkeerterrein Raadhuishof (achter het gemeentehuis en Lievekamp) kunt u een half uur gratis parkeren. Dit mag één keer per auto per dag. U toetst uw kenteken in en zodra u moet betalen hoeft u alleen op de groene knop te drukken. Wilt u langer dan 30 minuten parkeren? Dan betaalt u het gewone uurtarief. U krijgt dan niet het eerste half uur gratis. Het parkeertarief is € 1,50 per uur, met een maximum van € 2,50 voor 4 uur. Als u langer dan 4 uur parkeert betaalt u maximaal € 4,- voor de hele dag.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken