Oss

Galerij 8

€ 1.100,00 / mnd.
Favoriet
Pand: 50 m2

Over dit pand

Deze winkelruimte van ca. 50 m2 bevindt zich in de overdekte winkelstraat de Galerij, voor velen welbekend. Deze brede overdekte doorgang verbindt twee winkelzones (Walstraat/Heuvel) en deze doorsteek zal zeker aan populariteit winnen wanneer deze in de toekomst uitkomt bij het prominente Walkwartier.

Het Walkwartier wordt op dit moment gerealiseerd en bevindt zich middenin het stadscentrum. Het verbindt de Galerij straks met een centraal uitgaans- en winkelgebied van Oss. Op die route neemt dit winkelpand dus een goed zichtbare positie in. De brede etalage zorgt voor een open uitstraling die uitnodigt om even naar binnen te lopen.

Dit winkelpand is ideaal voor een grote variëteit aan bedrijfsactiviteiten. Naast winkel kunnen bijvoorbeeld ook een adviesbureau of andere publieksgerichte diensten er een prima onderkomen vinden.

Oppervlakte:

V.v.o. ca. 50 m2.
Frontbreedte: ca. 10 meter.

Kenmerken:

+ Opslag: Naast de winkelruimte beschikt het pand over een aparte opslagruimte. Hier kun je eenvoudig je voorraad opslaan, zodat uw winkel er altijd netjes en georganiseerd uitziet.
+ Toilet en Pantry: Voor jouw gemak is het pand voorzien van een eigen toilet en een pantry.
+ Rolhekken: Het pand is voorzien van stevige rolhekken. Hiermee kun je de winkel eenvoudig afsluiten.
+ Voorzien van dubbelglas.
+ Alarminstallatie: Voor extra gemoedsrust zal er een alarminstallatie geïnstalleerd worden door verhuurder. Hierdoor kun je met een gerust hart je winkel achterlaten na sluitingstijd.
+ Voorlopig energielabel C.
+ Interieur kan deels overgenomen worden in overleg met verhuurder.
+ Bestemming winkel, kantoor, dienstverlening. Bestemmingsplan is op te vragen via ons kantoor.


Dit pand biedt een uitgelezen kans om jouw winkelconcept te realiseren in een levendige omgeving met een divers publiek. Of je nu een boetiek, delicatessenwinkel, ambachtelijke winkel of andere detailhandel wilt beginnen, dit pand vormt een geweldige basis voor jouw onderneming.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie, bezichtigingen of om jouw interesse in dit winkelpand kenbaar te maken.

Aanvaarding
In overleg.
Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 1.100,00 / mnd.
Status: Verhuurd
Bouw
Type: Winkelruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 50 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Betaald parkeren op parkeerterreinen en parkeerplaatsen in centrum. Parkeergarage Bergoss en Oostwal-Oost liggen op loopafstand van het centrum.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken