Oss

Galliershof 2

€ 159.000,- k.k.
Favoriet
Pand: 124 m2
Perceel: 69 m2

Over dit pand

De goede bereikbaarheid is natuurlijk de eerste grote pre van dit multifunctionele bedrijfsgebouw. Via brede wegen sluit dit bedrijventerrein aan op de N329. Deze weg geeft vervolgens een directe route naar de opritten van zowel de A50 als de A59. In nog geen vijf minuten ligt de weg richting Eindhoven, Nijmegen, Den Bosch en de A2 volledig open.

Op het afgesloten terrein is er voor klanten, bezoekers en medewerkers vervolgens ruim voldoende parkeermogelijkheid. Door de situering aan de voorzijde van het bedrijfsverzamelgebouw valt het object direct op. Iets wat met duidelijke gevelreclame nog verder kan worden versterkt.

De toegangsdeur aan de voorzijde komt uit in een hal. Een tussendeur geeft een doorgang naar de bedrijfsruimte. Deze is zeer flexibel te gebruiken voor een scala aan bedrijfsactiviteiten. De bedrijfsruimte is ook direct toegankelijk via een sectionaaldeur aan de zijkant. De trap in de hal leidt naar de verdieping met royale kantoorruimte. Verder is aan de voorkant van de begane grond nog een kleine kantoorruimte/opslag beschikbaar.

Het bedrijfsgebouw is voorzien van alle benodigde faciliteiten. Het pand heeft een eigen HR-combiketel, toiletruimte en keuken. De bovenverdieping krijgt veel licht via grote ramen aan twee zijden en tl-verlichting in het systeemplafond.

Kenmerken

+ Parkeergelegenheid op mandelig terrein dat kan worden afgesloten met een poort.

+ Toegangsdeur in voorgevel komt uit in hal met deuren naar bedrijfsruimte van 43,9 m² en kantoorruimte van 8,8 m² op de begane grond.

+ bedrijfsruimte op begane grond is ook toegankelijk via sectionaaldeur aan zijkant.

+ Trap leidt naar verdieping met open kantoorruimte van 54,6 m². Ramen aan twee zijden zorgen voor prettige lichtinval. Voorzien van systeemplafond met tl-verlichting.

+ In de bedrijfsruimte op de begane grond is een keukenblok met spoelbak aanwezig, evenals een toiletruimte.

+ Op de verdieping is een afgesloten installatiekast met HR-combiketel.

+ Energielabel A, geldig t/m 28-01-2026.

+ Bij verkoop wordt de nieuwe eigenaar ook gedeeltelijk eigenaar van het om het verzamelgebouw gelegen buitenterrein. Hierbij behoord het lidmaatschap van de actieve beheervereniging, naast dat je direct in contact staat met de ondernemers op het terrein, behoort het gezamenlijk inkopen van o.a. opstalverzekering, bewassing ramen, beheer buitenterrein, onderhoud als buitenschilderwerk, de toegangspoort, camerabewaking etc. tot het pakket. De vergaderingen en de jaarlijkse gezamenlijke kosten van € 895,40 incl. btw zijn door de huidige eigenaar als effectief en kosten besparend ervaren.


Oppervlakte
+ Begane grond: 62.4 m2 (bedrijfsruimte)
+ 1e verdieping: 62.4 m2 (kantoorruimte)
+ Totaal: 124.8 m2


Aanvaarding
Per juli 2023

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 159.000,- k.k.
Status: Verkocht
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Oppervlakte: 124 m2
Perceeloppervlakte: 69 m2
Parkeren
Parkeerfaciliteiten: Parkeren op eigen gedeeld terrein dat kan worden afgesloten met een hekwerkpoort.

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen wij je bij helpen?

Waar kunnen
wij je bij helpen?

Contactgegevens

Ik wil een afspraak maken