Oss

Galliershof 26

€ 250.000,- k.k.
Favoriet
Pand: 226 m2
Perceel: 104 m2

Over dit pand

Op de allereerste plaats heeft deze bedrijfsruimte een perfecte bereikbaarheid. Het bedrijfsverzamelgebouw Midi Center Oss op bedrijventerrein Danenhoef bevindt zich namelijk pal naast de N329. Dat garandeert een rechtstreekse route naar de opritten van de A50 en A59. Dat betekent dat routes naar alle delen van Nederland binnen vijf minuten helemaal open liggen.

Wie via de overheaddeur of aparte loopdeur naar binnen gaat komt in een open werkgedeelte van 98 vierkante meter. Door de opzet en goede staat van onderhoud kan de begane grond meteen voor een scala van activiteiten worden gebruikt. Daarnaast zijn er op de verdieping twee met glaswand gescheiden ruimtes beschikbaar. Deze kunnen door de afmetingen en indeling prima als kantoor en hobbyruimte of opslag worden gebruikt.

De bedrijfsruimte heeft een moderne toiletruimte en eigen meterkast met krachtstroom in de hal van de begane grond. Er is ook een uitstortgootsteen aanwezig in de werkruimte beneden. Op de verdieping is in een van de kantoorruimtes een compacte pantry beschikbaar.

Kenmerken

+ Parkeren voor het pand. Voor elke unit zijn ca. 2 parkeerplaatsen beschikbaar. Er zijn in totaal 100 parkeerplaatsen op het terrein. Er is altijd parkeerruimte beschikbaar.

+ Toegangsdeur tot hal met meterkast, moderne toiletruimte met wandtoilet en fonteintje, houten trap naar verdieping en tussendeur naar bedrijfsruimte op begane grond.

+ Royale open werkruimte van 95,6 m² is ook toegankelijk via de overheaddeur aan de voorzijde. Er is een uitstortgootsteen aanwezig.

+ Verdieping is uitgevoerd met twee ramen aan de voorzijde.Twee royale ruimtes van respectievelijk 63,6 m² en 29,7 m² hebben een eigen glazen toegangsdeur en zijn gescheiden via een glazen tussenwand en -deur. De ruimte aan de voorzijde heeft een pantry.

+ Voorzien van airco, betonnen vloeren en krachtstroom.

+ Alarminstallatie in het pand welke is aangesloten op de meldkamer.

+ Internetaansluiting van KPN is aanwezig (snel internet, tv en telefoon).

+ Het pand is voorzien van een nieuwe verwarmingsketel met industriële radiatoren. Dit zorgt voor warmte binnen 10 min.

+ Het pand is voorzien van automatische screens om de zon buiten te houden.

+ Het terrein is 's avonds, 's nachts en op zondagen afgesloten met schuifpoorten. De nieuwe eigenaar krijgt vier afstandsbedieningen (meerdere zijn wel bij te bestellen).

+ Jaarlijkse VVE bijdrage is €740,- excl btw. (2023).


Afmetingen

+ Begane grond: 98 m2.
+ 1e verdieping: kantoor 29,7 m2, hobbyruimte/opslag 63,6 m2. Totaal 98 m2.
+ Totaal: 196 m2.
+ Hoogte begane grond: 2,84 m.
+ Hoogte verdieping: 2,9 m.
+ Breedte sectionaaldeur: ca. 3,5 m.

Aanvaarding
In nader overleg.

Lees meer Minder tonen

Kenmerken

Overdracht
Prijs: € 250.000,- k.k.
Status: Beschikbaar
Bouw
Type: Bedrijfsruimte
Oppervlakte
Woonoppervlakte: 226 m2
Perceeloppervlakte: 104 m2

Interesse?

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging helpen we je graag verder.

Kan ik dit pand betalen?
Waar kunnen we je bij helpen?

Waar kunnen
we je bij helpen?

Afspraak maken

Contactgegevens